social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ευχαριστεί ο Κολωνός

Ευχαριστεί ο Κολωνός

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο Κολωνου θέλει να ευχαριστήσει όλους οσους παραβρέθηκαν το Σάββατο 08-02 στον Ετήσιο Χορό-Κοπή Πίτας στο Μεζεδοπωλείο «Αρετούσα».


Ήταν μεγάλη χαρά όλων μας η μεγάλη συμμετοχή όλων όσων μας τιμήσανε με την παρουσία τους και στήριξαν την ιστορική ομάδα της γειτονιάς μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Περιφερειάρχη κ. Πατουλη μου μας τίμησε κ ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση μας, στον ηθοποιό κ. Πρέκα, στον Πατήρ-Νικόλαο που έκοψε κ την Πίτα μας,στον απεσταλμένο εκ μέρους της Επς Αθηνών κ. Ευστράτιου καθώς επίσης και στην Πρόεδρο του γειτονικού σωματείου κ. Ντανη.
Με την παρουσία τους μας τίμησαν επίσης κ 2 Επίτιμοι Πρόεδροι του Συλλόγου μας ο κ. Ροκανας και ο κ. Καραγιαννης.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιά μας τους χορηγούς μας που βοήθησαν τον σύλλογο μας για την πραγματοποίηση αυτής της υπεροχής βραδιάς και που είναι κοντά με πράξεις και στηρίζουν την ομάδα μας όποτε τους ζητηθεί.
Για την Βασιλοπιτα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Φούρνο «Ηπειρωτικό» του κ. Μηλιώνη Κώστα.
Για τα δώρα που προσέφεραν για την λαχειοφόρο του Συλλόγου μας επίσης ευχαριστούμε τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου κ. Μίχο, το ζαχαροπλαστείο «Διοτιμα» του κ. Νικολοπουλου,το Ασφαλιστικό γραφειο ΕΝΤΑΧΙ του κ. Παπαγεωργιου, το ψητοπωλείο Corner του μέλους του Δ.Σ του συλλόγου κ. Δούρου, το Fairytale nails της κ. Κουμούτσου και το Castell Bistro Bar.
Η παρουσία των παρευρισκόμενων και η μεγάλη φετινή συμμετοχή στον Χορό-Κοπή Πιτας του Συλλόγου μας απέδειξε σε εμάς την αγάπη προς το Σωματειο μας και την διάθεση για έμπρακτη στήριξη των φίλων και μελών της ομάδας μας.
Εμείς συνεχίζουμε με ταπεινότητα και διαρκή αγώνα ώστε να υλοποιήσουμε τους στόχους της ομάδας μας.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος κ το Δ.Σ του
Α.Ο Κολωνου


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35