social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με... σπασμένα φρένα η Κορωνίδα, «καθάρισε» και με Αμπελόκηπους (1-5)

Με... σπασμένα φρένα η Κορωνίδα, «καθάρισε» και με Αμπελόκηπους (1-5)

Ούτε στην Κυψέλη σταμάτησε η ξέφρενη πορεία της Κορωνίδας τις τελευταίες εβδομάδες!

Με άλλη μία έξοχη εμφάνιση, η ομάδα του Γαλατσίου επικράτησε με 5-1 των Αμπελοκήπων, πανηγυρίζοντας με αυτό τον τρόπο την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στον 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ. Στο 23ο λεπτό ο Βελέντζας σκόραρε με φάουλ (0-1), όμως δύο λεπτά μετά ήρθε η ισοφάριση από το πλασέ του Βουρλή (1-1). Στο δεύτερο ημίχρονο οι κόκκινοι πέτυχαν άλλα τέσσερα γκολ και έφτασαν σε μία ευρεία επικράτηση. Στο 47' ο Αραπάι έκανε το 1-2 με σουτ, ενώ στο 66' ο Βελέντζας πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ για το 1-3 με ψηλοκρεμαστό πλασέ σε αντεπίθεση. Στα τελευταία λεπτά η νίκη των φιλοξενούμενων πήρε διαστάσεις θριάμβου, με τον Κασνή να σκοράρει με σουτ στο 87' (1-4) και τον Αραπάι να γράφει το τελικό 1-5 με σουτ στο 92'.

Διαιτητές: Κελεκίδης, Κάρνης-Φωτάκος

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (Παναγιώτης Τσορπατζόγλου): Καράβολας, Χίνος, Λάγκι (61' Μαντζώρος), Μπλίκας, Γκόφας, Ντίνε, Ανδριόπουλος, Μζίου (61' Βλάχος), Βουρλής, Τοπάλης, Φαλάδος (69' Ακριτίδης)

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Άρης Τζεφεράκος): Ιωαννίδης, Κράβαρι, Κορρές, Καράμπελας, Τριανταφύλλου, Κουτσουβέλης (80' Κουλιούρης), Σκέμπι (46' Αραπάι), Τσαγκαρογιαννάκης, Βελέντζας (75' Κασνής), Αναστασιάδης (88' Παλαιολόγου), Λίτσο (88' Πύργας).

 


Σχετικά άρθρα

Πλήγμα στη Διάνα Ι Χάνει τη χρονιά ο Κουτσογκίλας!

Αττικός: Δεν θα επιτρέψουμε να αμαυρώσετε τους κόπους μας

Εμφατική νίκη με 6-2 για τον ΠΑΟ Ρουφ κόντρα στο Φάληρο

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35