social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιστροφή στις νίκες για τον ΑΟ Ιλίου 2-1 τη Νέα Σμύρνη

Επιστροφή στις νίκες για τον ΑΟ Ιλίου 2-1 τη Νέα Σμύρνη

Επέστρεψε στις νίκες ο ΑΟ Ιλίου που επικράτησε με 2-1 της Νέας Σμύρνης.

Περιγραφή Θανάσης Ζαχάκης

 Στο 5′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ όταν ο Αγκαλίου με εξαιρετική πάσα βρήκε τον Ράπτη που με πλασέ έκανε το 1-0. Η απάντηση των φιλοξενουμένων ήρθε στο 21′ όταν ο Παναγόπουλος εκμεταλλεύτηκε λάθος και με σουτ έκανε το 1-1. Ο ΑΟ Ιλίου προσπάθησε να πιέσει και μέσα σε 2 λεπτά είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες. Αρχικά στο 29 όταν η κεφαλιά του Δαμασκηνού πέρασε μόλις άουτ, και στο 30′ ο Νάτσης δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Γερογιάννη.

Τελικά το 2-1 έγινε με την έναρξη του 2ου μέρους όταν μετά από φάση διαρκείας στο 47′ ο Δαμασκηνός από κοντά έκανε το 2-1. Στο 60′ οι γηπεδούχοι είχαν διπλή ευκαιρία όταν αρχικά ο Γερογιάννης απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Γκτίφισια, και στην εξέλιξη της φάσης το πλασέ του Ράπτη πέρασε άουτ.

Στο 80′ ο Δαούτης σε σύγκρουση του με τον Κολλινιάτη τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για την ισοφάριση χωρίς όμως να απειλήσουν ουσιαστικά, με το 2-1 να μένει μέχρι το τέλος.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Σκυριανός, Μεχμέτι (75′ Τζανετόπουλος), Ευαγγέλου, Διπλάρης, Δαούτης (81′ λ.τ. Ζλατίδης), Γαγάκας, Ράπτης, Γκρίφισιας, Δαμασκηνός (90+4′ Παπαδημητρίου), Αγκαλίου (88′ Κίτσας), Νάτσης.

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Γερογιάννης, Λειβαδίτης (46΄Κολλινιάτης), Μπιρμπίλης, Κωστής, Κουτής, Εφέντη, Πρέντσε, Αθανασίου, Βερεσόγλου, Παναγόπουλος, Αρβανιτάκης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35