social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άλλο επίπεδο με Παντελαίο η Ελευθερούπολη

Άλλο επίπεδο με Παντελαίο η Ελευθερούπολη

Ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια να αγωνίζεται για λογαριασμό του ΠΑΣ Νάξου και λίγες σεζόν αργότερα έδειξε έτοιμος για το μεγάλο βήμα.

Αφού γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής των οράνιε συγκαταλέχθηκε πριν από μερικές σεζόν σε ένα από τα καλύτερα ταλέντα της χώρας αφού οι εμφανίσεις του με την Μικτή Ομάδων των Κυκλάδων μαγνήτισαν τα βλέμματα αρκετών ομάδων από το κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας.

Η 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών ομάδων της ΕΠΟ έκαναν τον Ολυμπιακό να κινηθεί άμεσα εντάσσοντας τον Νίκο Παντελαίο στο έμψυχο δυναμικό των αναπτυξιακών τμημάτων του.

Αφού παρέμεινε για αρκετά χρόνια στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ, και βελτίωσε τις όποιες αδυναμίες του, αποφάσισε να κυνηγήσει αλλού την τύχη του παίρνοντας μεταγραφή στον ΑΕΚ.

Με τη φανέλα του δικέφαλου Αετού αγωνίστηκε για δυο χρόνια στο πρωτάθλημα της SL1 έχοντας εξαιρετικές επιδόσεις, όντας ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος.

Κατά την παραμονή τους στους Νικαιώτες είχε αρκετά καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της SL, παίρνοντας την αποφαση ένα χρόνο μετά να μετακινηθεί στον Άρη Πετρούπολης.

Το α' εξάμηνο ήταν ευεργετικό για εκείνον, με την Ελευθερούπολη να αποτελεί τον τελευταίο ποδοσφαιρικό σταθμό του Νίκου Παντελαίου. Στους κιτρινόμαυρους ο ταχύτατος εξτρέμ που μπορεί να αγωνιστεί και ως κυνηγός κάνει τη διαφορά, δείχνοντας ότι με την ποιότητα του θα βοηθήσει την ομάδα της Νέας Ιωνίας να κερδίσει την παραμονή στην Β' ΕΠΣΑ.

Ήδη έχει εκπλήξει άπαντες με τις εμφανίσεις του και τον επαγγελματισμό του γεγονός που του δίνει ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση να συνεχίσει, όντας πλέον συμπαίκτες (ξανά) και με τον πολύ καλό του φίλο, Λάμπρο Λέκκα με τον οποίο είχαν κερδίσει αμέτρητους τίτλους με τη φανέλα του ΠΑΣ Νάξου στο κομμάτι των ακαδημιών.

 

DSC_0308.png


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35