social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ένσταση στη Β' ΕΠΣΑ: Κίνδυνος τιμωρίας και για Μαράνο!

Ένσταση στη Β' ΕΠΣΑ: Κίνδυνος τιμωρίας και για Μαράνο!

Στο επίκεντρο των συζητήσεων από το πρωί της σημερινής (28/3) μέρας βρίσκεται η ένσταση που κατέθεσε η ΑΕ Μεταμόρφωσης εις βάρος της Ιεράπολης για παραβίαση άρθρου της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

Το ενδεχόμενο δικαίωσης της ενάγουσας ομάδας θα σημάνει απώλεια της νίκης για την Ιεράπολη στο συγκεκριμένο ματς, επιπλέον αφαίρεση τριών βαθμών από τη συγκομιδή της, αλλά και χρηματική ποινή.

Δεν είναι, ωστόσο, μόνο η Ιεράπολη που κινδυνεύει με τιμωρία, αν επιβεβαιωθεί το σφάλμα της στην εκδίκαση της υπόθεσης από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑ. Σύμφωνα με το επίμαχο άρθρο (36) στην Προκήρυξη, σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας ελλοχεύει και για τον διαιτητή Μαράνο, ο οποίος διηύθυνε την εν λόγω αναμέτρηση. Σε σημείο του άρθρου αναφέρεται ότι «σε κάθε περίπτωση ο διαιτητής που επιτρέπει την τέλεση του αγώνα χωρίς τη συμμετοχή των τριών (3) ποδοσφαιριστών των παραπάνω ηλικιών, τιμωρείται από την Ε.Δ./ΕΠΣΑ με ποινή αποκλεισμού τουλάχιστον τριών (3) μηνών».

Με άλλα λόγια, ο κατά τα άλλα ικανότατος διαιτητής, που πέρσι είχε διευθύνει και τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ μεταξύ ΓΣ Ηλιούπολης και Διάνας Ηλιούπολης, βρίσκεται μπρος στον κίνδυνο να τεθεί εκτός ορισμών ενόψει της συνέχειας των πρωταθλημάτων και των αγώνων μπαράζ που ακολουθούν για ανόδους και... σωτηρίες!

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35