social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ηρακλής Περιστερίου: Αλλάζει επίπεδο στο διοικητικό κομμάτι

Ηρακλής Περιστερίου: Αλλάζει επίπεδο στο διοικητικό κομμάτι

Το έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους και με όλους τους τρόπους ο πρόεδρος του Ηρακλή Περιστερίου Καλαντζής Γρηγόρης, ο ομάδα ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ.

Μετά από την διετή της θητεία λογικό είναι να υπάρχει μια κόπωση αλλά παρά το γεγονός ότι άξια στελέχη δεν θα συνεχίσουν, ήδη συγκροτείται δυνατή ομάδα για το νέο Διοικητικό σχήμα. Έτσι εκτός του Υποψηφίου Προέδρου Καλαντζή Γρηγόρη ήδη έχουν δηλώσει επίσημα την υποψηφιότητα τους και την στήριξη τους άνθρωποι με εξέχουσα θέση στον επαγγελματικό στίβο, στην κοινωνική ζωή του Περιστερίου αλλά και παλαιοί ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Συγκεκριμένα έχουν δηλώσει επίσημα τη συμμετοχή τους οι κάτωθι:
1 Τασιούλης Γιάννης, γνωστός επιχειρηματίας στον τουρισμό, παλαιός ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, πρώην Πρόεδρος του Ηφαίστου, πρώην μέλος του ΔΣ της ομάδας, για πάρα πολλά χρόνια συνεργάτης της ομάδας για τις μετακινήσεις και πολύ φίλος με τον πρόεδρο της ομάδας.
2 Κωνσταντακόπουλος Νίκος, επιχειρηματίας στον χώρο της διασκέδασης στο Περιστέρι, παλαιός ποδοσφαιριστής της ομάδας και πιστός φίλος της
3 Καλαντζής Βασίλης , επιχειρηματίας και αδερφός του Προέδρου, ήδη κοντά στην ομάδα από την προηγούμενη θητεία
4 Τσιριμιάγκος Γεώργιος, παλαιός ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, σύμβουλος στην τοπική κοινότητα της γειτονιάς μας
5 Κολώτσης Τάκης, παλαιός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας , ήδη βρίσκεται κοντά στην ομάδα δύο χρόνια τώρα και βοηθά με κάθε τρόπο
Αναμένονται και άλλες Ανακοινώσεις με ανθρώπους που πιστεύουν στην προσπάθεια και θέλουν να συνδράμουν


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35