social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γιάννης Καπέλης: Ας στερηθούμε πράγματα, για να τα ξαναζήσουμε αργότερα

Γιάννης Καπέλης: Ας στερηθούμε πράγματα, για να τα ξαναζήσουμε αργότερα

Στο ερασιτεχνικό επίπεδο μπορεί η ποιότητα των ποδοσφαιριστών να μην είναι ανάλογη του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, όμως η παιδεία ορισμένων προσώπων σου δίνει την ευκαιρία να ανταλλάξεις για ώρες τις απόψεις τους γύρω από το άθλημα.

Ένας από τους παίκτες που διαθέτει αυτό το στοιχείο είναι Γιάννης Καπέλης.
Ο καπιτάνο της Ελευθερούπολης ξεχωρίζει για το ήθος του και τη συμπεριφορά του εντός και εκτός γηπέδων έχοντας κερδίσει το σεβασμό συμπαικτών και αντιπάλων.
Ο ίδιος μίλησε στην ιστοσελίδα μας για την παρουσία της ομάδας των βορείων προαστίων στο πρωτάθλημα, την αλλαγή ψυχολογίας με την έλευση του κ. Κωνσταντόπουλου και τον κορωνοϊό.
Αναλυτικά
-Πως κρίνεις την πορεία της Ελευθερούπολης;
Η ομάδα ξεκίνησε με 8 παίχτες από την περσινή σεζον και καταφερε με 15 νέες προσθήκες να βάλει τα θεμέλια για ένα ισχυρό σύνολο. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την βαθμολογική μας θέση αλλά πλέον κοιτάμε κάθε αντίπαλο στα μάτια χωρίς να βαθμοθηρούμε. Το τέλος του πρωταθλήματος θα μας βρει σίγουρα πιο κοντα στην κορυφή.
-Τι μήνυμα στέλνεις για τον κορωναϊο;
Πρέπει να μείνουμε σπίτι και να το ξεπεράσουμε με τις λιγότερες απώλειες. Χωρίς υγεία δεν υπάρχει ούτε οικογένεια, ούτε δουλειά, ούτε ποδόσφαιρο, ούτε διακοπές. Ας τα στερηθούμε λίγο για να τα ξαναζήσουμε πιο γρήγορα.

Kapelogiannis.jpg
-Τι κατόρθωσε να αλλάξει ο κ. Κωνσταντόπουλος;
Ο coach Kωνσταντοπουλος είναι πρότυπο προπονητή. Δεν θέλει να χάνει, ζει για το ποδοσφαιρο και γίνεται ένα με τους παίχτες του. Είμαι τυχερός που ξανασυνεργαζομαστε. Με τον ερχομό του δουλεύουμε με πολύ όρεξη στην προπόνηση και έχουμε συγκεκριμένο πλάνο. Με τον coach Μοσχονά εστίασαν στην τακτική της ομαδας και την ψυχολογία ορισμένων παιχτών με αποτέλεσμα να αλλάξει η θετικά εικόνα μας στο γήπεδο. Τεράστια η συμβολή των δυο ακόμα αρχηγών Μαρτέκα και Σερδενέ τόσο στο γήπεδο όσο και στα αποδυτήρια. Έχουμε βάλει τις βάσεις για κάτι που θα αναδείξει την ομάδα και θα δικαιώσει τις προσπάθειες όλων μας. Υγεία σε όλο τον κόσμο και η επόμενη μέρα να μας βρει πιο προετοιμασμένους και δυνατούς για τέτοιες δοκιμασίες.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35