social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νικολαϊδης: Η διοίκηση μας προσφέρει τα πάντα

Νικολαϊδης: Η διοίκηση μας προσφέρει τα πάντα

 Σίγουρα πρόκειται για έναν προπονητή νέο και φιλόδοξο ο οποίος δείχνει με τη δουλειά του στον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας ότι αξίζει μια θέση σε πάγκο ομάδες ανωτερης κατηγορίας.

Ο Γαληνός Νικολαϊδης όχι απλά διακρίνεται για τις εξαιρετικές επιδόσεις που έχει σημειώσει η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας ούσα αήττητη (μόνο νίκες από την ημέρα που ανέλαβε) αλλά δείχνει ότι έχει την τεχνογνωσία για να κάνει βήματα προόδου.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη όπου μίλησε για αρκετά θέματα.

Αναλυτικά

-Πως κρίνεις την πορεία σας;

Η πορεία μας μέχρι τώρα με βάση την βαθμολογία και την εικόνα της ομάδας την θεωρώ πολύ ικανοποιητική γιατί τα παιδιά έχουν κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να γίνει αυτό

-Περίμενες ότι από τη στιγμή που πήγες στον Άτταλο θα χτίζατε ένα τόσο ιδανικό σερί;

Από την μέρα που ανέλαβα την ομάδα μιλήσαμε με τα παιδιά και είπαμε ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να φτιάξουμε είναι το κλίμα στα αποδυτήρια και αν δεν γίνουμε οικογένεια δεν θα καταφέρουμε τίποτα. Το καταφέραμε πολύ γρήγορα τα παιδιά αφομοίωσαν όλα αυτά που τους ζήτησα και ήρθε το σερί που έχουμε καταφέρει με παρά πολύ δουλειά και με τον επαγγελματισμό των παιχτών μου.

-Σας προβληματίζει η διακοπή;

Η διακοπή ήρθε σε μια άσχημη στιγμή για εμάς γιατί είχαμε παρά πολύ καλή ψυχολογία παίζαμε όμορφο και δημιουργικό ποδόσφαιρο και είχαμε χτίσει ένα σερί 10 αγώνων.

-Πως είναι οι ημέρες καραντίνας;

Προέχει η υγεία όλων μας μιλάμε σχεδόν καθημερινά με τα παιδιά έχουν πάρει πρόγραμμα για να το ακολουθήσουν όσο γίνεται και κάνουμε όλοι μας υπομονή

-Πως κρίνεις την προσπάθεια της διοίκησης;

Έχουμε δίπλα μας μια διοίκηση που μας προσφέρει τα πάντα ότι χρειαστούμε και αυτό συμβάλει στα μέγιστα να υπάρχει ηρεμία στην ομάδα

-Τι σου έχει κάνει εντύπωση από το φετινό πρωτάθλημα;

Η ομάδα για όσους δεν το ξέρουν όλη την χρόνια κάνει σε γήπεδο 6Χ6 προπόνηση και αυτό αυτομάτως κάνει πολύ δύσκολο και το δικό μου έργο και των παιδιών να δουλεύουν σε κανονικές διαστάσεις. Η διοίκηση έχει μεριμνήσει και για αυτό ώστε του χρόνου να κάνουμε σε κανονικό γήπεδο. Τέλος θέλω να δώσω ακόμα μια φορά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου αφού έχουμε καταφέρει να δουλεύουμε όσο μπορούν πιο επαγγελματικά να τους ζητάω και 5 προπονήσεις την εβδομάδα και να είναι όλοι παρών και όλο αυτό είμαι σίγουρος ότι βγαίνει στο γήπεδο.

-Τι έχει αλλάξει στην ομάδα σε σχέση με την πρώτη φορά που ανέλαβες;

Θα το πω για άλλη μια φορά ότι αν η ομάδα δεν είναι οικογένεια και οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν τέλειες σχέσεις με προπονητή γενικό αρχηγό και γυμναστή δεν μπορείς να καταφέρεις τίποτα. Νομίζω ότι αυτό είναι το μυστικό και εμείς το έχουμε καταφέρει στο μέγιστο.

-Τι φιλοδοξίες έχεις σαν προπονητής;

Όσο για τις φιλοδοξίες μου νομίζω κανείς προπονητής δεν σταματάει ποτέ να ονειρεύεται. Αλλά επειδή ζούμε στην Ελλάδα και όλοι μας ξέρουμε πως λειτουργούν όλα ότι έχω καταφέρει αυτά τα πολύ λίγα τα έχω καταφέρει μόνο με την δουλειά μου και την αγάπη για το ποδόσφαιρο .


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35