social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γιαννόπουλος: «Ζούμε έναν πόλεμο, μας αιφνιδίασε ο αντίπαλος»

Γιαννόπουλος: «Ζούμε έναν πόλεμο, μας αιφνιδίασε ο αντίπαλος»

Η δήλωση του προπονητή της Αγίας Ελεούσας, Τάκη Γιαννόπουλου στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για τα όσα βιώνουμε τις τελευταίες μέρες:

Ζούμε έναν πόλεμο, μ’  έναν αντίπαλο που κατάφερε να μας αιφνιδιάσει. Εύχομαι οι απώλειες να είναι μέχρι εδώ και γρήγορα να βρούμε το… όπλο για την αντιμετώπισή του.

Θέλουμε δεν θέλουμε και δυστυχώς ή ευτυχώς, πολλά πράγματα θα πάψουν να είναι ίδια! Θα αλλάξει η νοοτροπία μας, η καθημερινότητα μας, η… μαγκιά μας, ο… ζαμανφουτισμός μας. Μαθαίνουμε, πλέον να πειθαρχούμε, να σεβόμαστε τον εαυτό μας και τούς γύρω μας. Αρχίζουμε να μαθαίνουμε το σπίτι μας, να γνωρίζουμε το γείτονα μας.

Αγωνιούμε πραγματικά για τους συγγενείς και τους φίλους μας! Όσον αφορά την αγαπημένη μας ΕΛΕΟΥΣΑ , το μόνο που έχει καταφέρει αυτή η καταραμένη πανδημία, είναι να φρενάρει προσωρινά, την ξέφρενη πορεία μας για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία!

Θεωρώ ότι  ΟΤΑΝ και ΑΝ ξαναξεκινήσει το Πρωτάθλημα, θα είμαστε πανέτοιμοι και πάνω απ’όλα ΥΓΙΕΙΣ, να ανταποκριθούμε όπως πρέπει, στα εναπομείναντα παιχνίδια σε συνδυασμό πάντα φυσικά, με την επιστροφή μας, στην φυσική μας έδρα, τα ΡΙΜΙΝΙΤΙΚΑ! Υπομονή, πειθαρχεία και πάνω απ’ όλα ΥΓΕΙΑ σε όλους μας!!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35