social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μιχάλης Σπανός: Ξεκάθαρα υπέρ ο κ. Αυγενάκης για το άνοιγμα των ακαδημιών-Δύσκολα τα αντρικά

Μιχάλης Σπανός: Ξεκάθαρα υπέρ ο κ. Αυγενάκης για το άνοιγμα των ακαδημιών-Δύσκολα τα αντρικά

Μέσω ανάρτησης στον επίσημο λογαριασμό του στο facebook, ο τεχνικός διευθυντής του ΑΟ Αθηναϊδας, Μιχάλης Σπανός, ενημέρωσε για τα όσα ειπώθηκαν στην τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με τους εκπροσώπους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Η συζήτηση έγινε σε άριστο κλίμα ενώ ο κ. Αυγενάκης -ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ- δεσμεύτηκε ότι σειρά παίρνει πλέον το άνοιγμα των προπονήσεων στα τμήματα υποδομής και στις ερασιτεχνικές ομάδες ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά, η ενημέρωση

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα η τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Κύριο Λευτέρη Αυγενακη με θέμα συζήτησης την έναρξη των προπονήσεων των ακαδημιών και των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.
Τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία της Κυρίας Νίνας Ξενοχρηστου.
Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν πέρα από εμένα,
οι Κύριοι Γιάννης Χρυσαφης ,Μιχάλης Γκιτακος, η Κυρία Ξενοχρηστου και το μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης δημοσιογράφων κύριος Γιάννης Παρασυρης.
Ο Υπουργός ήταν σαφής ,ευθύς και κατατοπιστικός εκφράζοντας τόσο προσωπικές απόψεις όσο και επίσημες θέσεις.
Πήρε ξεκάθαρα θέση υπέρ του ανοίγματος των ακαδημιών ποδοσφαίρου για το οποίο δεσμεύτηκε ότι υπάρχουν καθοριστικές ενέργειες από μέρος του έως την επόμενη εβδομάδα.
Ήταν πολύ θετικό να ακούμε τον Κύριο Αυγενακη να λέει εμφατικά ότι θα το παλέψει με κάθε τρόπο, και να λέει ευθέως ότι λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης που ζούμε ακόμα και η Αθλητική αρχή βρίσκεται κάτω από τις εισηγήσεις των λοιμοξιολογων οι οποίες "καλώς ή κακώς", καθορίζουν τα πάντα.
Στα πλαίσια της ειλικρίνειας και της καλής ενημερωσης φίλων αθλητών, προπονητών και παραγόντων που από χθες επικοινωνούν μαζί μου, οφείλω να πω ότι σχετικά με την οικογένεια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου σε επίπεδο ανδρών τα μηνύματα δεν ήταν εξίσου θετικά η ξεκάθαρα.
Υπάρχουν πολλές παράμετροι που δεν γίνεται να αναλυθούν δημόσια οι οποίες για μένα προς το παρόν έστω,δεν είναι αισιόδοξες.
Σίγουρα οι ενώσεις γνωρίζουν πολύ καλά τις παραμετρους αυτές και έχω την αίσθηση ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις και κυρίως..ανακοινώσεις.
Ελπίζω σύντομα όλο αυτό να τελειώσει και να μπορούμε τόσο με τα παιδιά των ακαδημιών μας, όσο και με τους αθλητές των ανδρικών ομάδων μας να δώσουμε ξανά ραντεβού στα γήπεδα.

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35