social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παραίτηση Γάκη στον Εθνικό Αστέρα

Παραίτηση Γάκη στον Εθνικό Αστέρα

Εξελίξεις σημειώθηκαν στο στρατόπεδο του Εθνικού Αστέρα λίγο πριν τα ξημερώματα αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του soccerlive.gr ο Θανάσης Γάκης υπέβαλλε την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ο έμπειρος προπονητής θεωρεί ότι έκλεισε ο κύκλος του στο σύλλογο της Καισαριανής, όπως επίσης και το γεγονος ότι δεν μπορεί να προσφέρει κάτι περισσότερο.

Το σχόλιο του:

"Υπέβαλα την παραίτησή μου στη διοίκηση του Εθνικού Αστέρα. Θεωρώ οτι έκλεισε ο κύκλος μου στην ομάδα και δεν έχω κατι άλλο να προσφέρω. Γι αυτό αποφάσισα να αποχωρήσω. Βέβαια υπήρξαν πολλά προβλήματα που έκαναν πιο δυσκολη τη δουλειά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας Αδαμακη Βασιλη για την ευκαιρία που μου έδωσε να δουλέψω σε ενα ιστορικό σωματείο και να αποκτήσω εμπειρίες που θα με βοηθήσουν στο μελλον. Ενα ευχαριστώ στο Νικο τον Δημοπουλο που όσο ηταν διπλα μας βοήθησε όσο μπορεσε στη λειτουργία της ομάδας και ενα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες που ειχα αυτά τα δύο χρόνια για την στήριξη στην ομάδα και ιδιαιτερα σε μένα, που χωρίς να εχουν κανένα οικονομικό όφελος εδιναν και την ψυχη τους για την ομάδα. Εύχομαι στον Εθνικό Αστέρα να βρει καποια στιγμή το δρομο του και μακάρι να επιστρεψει εκεί που ανήκει".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35