social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέα κίνηση ουσίας με Νταβαρίνο από τον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας

Νέα κίνηση ουσίας με Νταβαρίνο από τον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας

Η κορυφή μπορεί να έχει ενθουσιάσει άπαντες στις τάξεις του Άτταλου Νέας Φιλαδέλφειας, αφού διοίκηση και τεχνικό επιτελείο βλέπουν την ομάδα να βρίσκεται κοντά στο στόχο.

Έτσι η διοίκηση της ομάδας προχώρησε σε ακόμη μια σπουδαία μεταγραφική επιτυχία καθώς ήρθε σε συμφωνία με έναν ικανότατο μέσο που αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στο συγκρότημα του Γαληνού Νικολαϊδη.

Μετά από εισήγηση του ικανότατου κόουτς, στην ομάδα των δυτικών προαστίων θα προσφέρει τις υπηρεσίες του από εδώ και στο εξής ο Άρης Νταβαρίνος.

Ο 29χρονος άσος που μπορεί να αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή προέρχεται από γεμάτη σεζόν στον ΑΟ Σύρου όπου είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και πλέον εντάσσεται στην Φιλαδελφιώτικη ομάδα με στόχο να βοηθήσει τον Άτταλο να παραμείνει στην κορυφή του 1ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ μέχρι τέλους. Ο ίδιος γνωρίζει αρκετά καλά τι εστί η λέξη πρωταθλητισμός καθώς πριν τέσσερα χρόνια είχε πανηγυρίσει άνοδο με τη φανέλα της ΑΕ Ηρακλείου ενώ παλαιότερο είχε τιμήσει το σήμα του Αχαρναϊκού. Μεταξύ άλλων έχει περάσει από ΠΑΣ Γαλάτσι, Ατρόμητο Πειραιά και ΠΑΟ Ρουφ. 

 

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35