social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ξένος: «Στην Α’ ΕΠΣΑ τη νέα χρονιά η Πέρα Κλουμπ»

Ξένος: «Στην Α’ ΕΠΣΑ τη νέα χρονιά η Πέρα Κλουμπ»

Η εμπειρία στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο παίζει σίγουρα καθοριστικό ρόλο και αυτό το έχουν κατανοήσει πλήρως στην Πέρα Κλουμπ.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο αποκτήθηκαν στη μεταγραφική περίοδο ποδοσφαιριστές που έχουν πείρα από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Γιώργος Ξένος ο οποίος έχει ανεβάσει το επίπεδο των «κιτρινόμυαυρων» δικαιώνοντας τον προπονητή, Στάθη Πανακούλια, ο οποίος είχε εισηγηθεί στην διοίκηση την απόκτηση του το καλοκαίρι.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον «βράχο» των «κιτρινόμαυρων» ο οποίος αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του λέγοντας: «Πιστεύω ότι η πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής είναι ικανοποιητική αν και θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιους βαθμούς παραπάνω. Έχουμε καλή ομάδα με έμπειρα παιδιά και καλούς μικρούς και αυτό πιστεύω βγαίνει στο γήπεδο αφού κατά τη γνώμη μου παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια. Η ομάδα μας είναι γρήγορη, έχει παίκτες με καλή τεχνική και μας βολεύουν τα μεγάλη γήπεδα».

Σε ερώτηση για το αν μπορεί να πετύχει η Πέρα Κλουμπ την άνοδο, ο Γιώργος Ξένος δήλωσε: «Καλός εχόντων των πραγμάτων πιστεύω ότι μόλις ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα η Πέρα Κλουμπ εύκολα ή δύσκολα τη νέα σεζόν θα είναι στη μεγάλη κατηγορία»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35