social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κόκκινος: Μπορούμε το πρωτάθλημα αλλά είναι νωρίς

Κόκκινος: Μπορούμε το πρωτάθλημα αλλά είναι νωρίς

Ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης είναι ο Νίκος Κόκκινος.

Ο ικανότατος μεσοεπιθετικός δείχνει ότι ξεχωρίζει φέτος με την παρουσία του στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ έχοντας συμβάλλει στην πορεία της ομάδας των βορείων προαστίων.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον ικανότατο άσο ο οποίος μίλησε για το ξεκίνημα του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης και τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά

-Πως κρίνεις την πορεία σας;

"Η πορεία μας μεχρι τώρα θεωρώ πως είναι ικανοποιητική. Έχουμε δώσει τον καλύτερο μας εαυτό στα περισσότερα ματς και αυτό νομίζει το αποδεικνύει η βαθμολογική της θέση".

-Πως πιστεύεις θα εμφανιστείτε με την επιστροφή;

"Πιστεύω πως στην επιστροφή, παιχνίδι με το παιχνίδι θα εμφανίζουμε καλύτερο πρόσωπο με σκοπό να κυριαρχήσουμε αφού μοναδικός μας στόχος είναι ο πρωταθλητισμός".
 

-Μπορείτε την άνοδο;

"Θεωρώ πως έχουμε την ποιότητα και την εμπειρία να διεκδικήσουμε την άνοδο αν και είναι πάρα πολύ νωρίς να μιλήσουμε για άνοδο μίας και το πρωτάθλημα έχει ακόμα πάρα πολύ δρόμο".

-Ένα σχόλιο για την προσπάθεια της διοίκησης...

"Η διοίκηση έχει κάνει τεράστια προσπάθεια για την εξέλιξη της ομάδας, είναι δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι και προσπαθεί πάντα για το καλύτερο. Τόσο ο προπονητής μας όσο και εμείς έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά απ το καλοκαίρι μέχρι και τώρα με σκοπό να πρωταγωνιστήσουμε και ελπίζω στο τέλος να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε την άνοδο".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35