social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μάρκος Σπαθούλας: Η ΕΠΣΑ να αποκαταστήσει τις αδικίες

Μάρκος Σπαθούλας: Η ΕΠΣΑ να αποκαταστήσει τις αδικίες

Η χτεσινή απόφαση της ΕΠΟ για λήξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων δημιούργησε μια αίσθηση αδικίας στις ομάδες που λόγω του πρόωρου φινάλε δεν είχαν τη δυνατότητα να πετύχουν τους στόχους τους.

Μία από αυτές είναι και η Δόξα Βύρωνος, που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ και είχε πολλές πιθανότητες να διεκδικήσει την άνοδο. Ο γενικός αρχηγός της ομάδας Μάρκος Σπαθούλας μίλησε στο Soccerlive και στον Θανάση Ζαχάκη και ας δούμε τι μας είπε...

«Κατανοούμε και σεβόμαστε την απόφαση διακοπής των πρωταθλημάτων, αφού με την κατάσταση που επικρατεί ήταν αδύνατον να παιχτεί ποδόσφαιρο. Μας δημιουργεί όμως και μια σοβαρή αίσθηση αδικίας.

Η Δόξα βάσει της βαθμολογικής της θέσης, αλλά και βάσει προγράμματος είχε όλες τις προϋποθέσεις να κερδίσει την άνοδο στην Α' ΕΠΣΑ. Το ίδιο ισχύει και για το Χαλάνδρι που είναι πίσω μας. Καλούμε λοιπόν την ΕΠΣΑ να δώσει την άνοδο και στις ομάδες που είχαν τις δυνατότητες βάσει βαθμολογίας να τις πετύχουν, αφού μπορεί πλέον αυτό να γίνει με απόλυτα νόμιμο τρόπο μετα την σχετική νομοθετική ρύθμιση.

Είμαστε βέβαιοι πως ο πρόεδρος κύριος Δημητρίου και η ΕΠΣΑ θα αφουγκραστουν τις απόψεις όλων των ομάδων και θα αποκαταστήσουν σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βαθμό τις αδικίες που προκύπτουν από αυτή την (επαναλαμβάνουμε, σωστή) απόφαση».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35