social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιστρέφει στην Α' ΕΠΣΑ ο ΑΟ Ιλίου

Επιστρέφει στην Α' ΕΠΣΑ ο ΑΟ Ιλίου

Ενα χρόνο κράτησε η απουσία του ΑΟ Ιλίου από την Α' κατηγορία της Αθήνας, αφού μετά την χτεσινή απόφαση της ΕΠΟ επικυρώθηκε και τυπικά η άνοδος.

Κάτι που βέβαια βασει της εικόνας του πρωταθλήματος ήταν πιθανότατο πως θα συνέβαινε ούτως ή άλλως, αφού η ομάδα του Ιλίου βρισκόταν στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ και φαινόταν σαν το μεγάλο φαβορί.

Η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής:

<< Μετά την χτεσινή ανακοίνωση της ΕΠΟ, η ομάδα μας, ο ΑΟ Ιλίου μετά από ένα χρόνο απουσίας επιστρέφει στην Α' ΕΠΣΑ.

Ολοι εμείς θέλαμε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα μέσα στα γήπεδα, κάτι όμως που με τις δεδομένες συνθήκες είναι αδύνατον, και έτσι θεωρούμε πως η απόφαση της; ΕΠΟ είναι σωστή. Σίγουρα κάποιες ομάδες αδικούνται, αλλά η ΕΠΣΑ έχει τη δυνατότητα να μειώσει αυτές τις αδικίες όσο το δυνατόν στο μικρότερο βαθμό.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ποδοσφαιριστές μας, το τεχνικό επιτελείο, καθώς και όλους όσους συνέβαλλαν στην επίτευξη του στόχου μας. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας που μας στήριξαν, αλλά και στους φίλους της ομάδας που βρίσκονταν δίπλα μας σε κάθε ματς και σε κάθε γήπεδο που παίζαμε, στηρίζοντας τις προσπάθειες μας.

Εμείς σαν διοίκηση θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε έτσι ώστε, παρά τις πολύ δύσκολες συνθήκες στις οποίες είμαστε υποχρεωμένοι να προσαρμοστούμε, να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της Α' κατηγορίας και ο ΑΟ Ιλίου να καθιερωθεί στα σαλόνια του ποδοσφαίρου της Αθήνας. Η περσινή ,μας θητεία στην Α' κατηγορία θα αποτελέσει οδηγό μας, αλλά και ένα καλό μάθημα για μας.

Επίσης, θέλουμε να συγχαρούμε όλες τις ομάδες του ομίλου μας για την προσπάθεια τους και τη συμβολή τους στο να γίνει μια πολύ όμορφη ποδοσφαιρική μάχη και ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα. Φιλοξενήσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλους τους αντιπάλους μας, όπως είναι έτσι κι αλλιώς η φιλοσοφία μας, αλλά και η φιλοξενία που τύχαμε εμείς ήταν υποδειγματική, στη συντριπτική πλειοψηφία τους.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους, και να ξεπεραστεί αυτή η πολύ δύσκολη κατάσταση για όλους. >>


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35