social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανανεώσεων συνέχεια με Θάνο Σκυριανό στον ΑΟ Ιλίου

Ανανεώσεων συνέχεια με Θάνο Σκυριανό στον ΑΟ Ιλίου

Με γοργό ρυθμό συνεχίζονται οι ανανεώσεις των βασικών στελεχών στον ΑΟ Ιλίου.

Ετσι, την εστία της ομάδας θα υπερασπίζεται και τη νεα περίοδο ο Θάνος Σκυριανός. Ο ιδιαίτερα ταλαντούχος γκολκίπερ συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας και θα αγωνιστεί στον ΑΟ Ιλίου και τη νέα περίοδο.

Ο Θάνος Σκυριανός προέρχεται από τις Ακαδημίες του συλλόγου, και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη θέση του γκολκίπερ. Αν και μόλις 18 ετών, αγωνίστηκε βασικός τη σεζόν που τελείωσε, και είχε σημαντική συμβολή στην κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου στην Α' κατηγορία. Στα δύο χρόνια που βρίσκεται στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας μετράει συνολικά 23 συμμετοχές.

Ο Θάνος Σκυριανός μίλησε στο Soccerlive και στον Θανάση Ζαχάκη, και ας δούμε τι μας είπε...

<< Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στον ΑΟ Ιλίου. Χαίρομαι που έβαλα και εγώ ένα λιθαράκι στην καλή πορεία της ομάδας και την κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κύριο Λερούτσο, αλλά και τον προπονητή της ομάδας κύριο Τζώτζη που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ με τη φανέλα της ομάδας. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους συμπαίχτες μου, που μου έδειξαν απόλυτη εμπιστοσύνη και με βοήθησαν πολύ να σταθώ όπως πρέπει.

Οσο για τη νέα περίοδο, το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είνα πως θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. >>


Σχετικά άρθρα

Ιεράπολη: Αισιοδοξία Ζαμπέτα και... μεταγραφές

Μουράτης: «Να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν»

Νέα νίκη για την Λυκόβρυση που... ανασαίνει βαθμολογικά

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35