social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αγια Ελεούσα: Πρώτα οι διοικητικές αρμοδιότητες μετά το θέμα του προπονητή

Αγια Ελεούσα: Πρώτα οι διοικητικές αρμοδιότητες μετά το θέμα του προπονητή

Στην Αγία Ελεούσα ο στόχος της ανόδου έχει επιτευχθεί.

Η ομάδα από την Αγία Βαρβάρα προσπαθούσε τα τελευταία χρόνια να πετύχει αυτό το σκοπό, καταφέρνοντας τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε να βάλει τα θεμέλια για την επιστροφή και την καθιέρωση στα μεγάλα σαλόνια του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Τάκης Γιαννόπουλος, αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία, ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες και τις δηλώσεις που είχε παραχωρήσει στο soccerlive.gr και στο Θανάση Ζαχάκη έδειξε πρόθεση να μείνει κοντά στο σύλλογο.

Πλέον άπαντες κοιτάζουν την επόμενη ημέρα, με το πρώτο θέμα που απασχολεί τους διοικούντες τον σύλλογο να έχει να κάνει με τις αρμοδιότητες που θα έχουν τα πρόσωπα που βρίσκονται στο διοικητικό συμβούλιο.

Ήδη έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις χωρίς ωστόσο το πλάνο να είναι ξεκάθαρο. Στόχος αποτελεί παράλληλα να εισχωρήσουν νέα μέλη στο συμβούλιο αλλά και άνθρωποι που τα προηγούμενα χρόνια είχαν αφήσει το στίγμα τους ως διοικητικοί παράγοντες της Αγίας Ελεούσας.

Με το που ορισθούν οι αρμοδιότητες στο κάθε μέλος της διοίκησης, στη συνέχεια θα τρέξουν σημαντικά ζητήματα.

Το πρώτο έχει να κάνει με τον αντικαταστάτη του Τάκη Γιαννόπουλου στην τεχνική ηγεσία. Εφόσον βρεθεί ο νέος προπονητής της ομάδας, διοίκηση και ποδοσφαιριστές από τον υπάρχοντα κορμό θα καθίσουν στο τραπέζι για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τη νέα περίοδο.

Τα πάντα θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του Μαϊου, με την ιστοσελίδα μας να σας κρατάει ενήμερους.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35