social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έξι ανανεώσεις ανακοίνωσε η Αλσούπολη

Έξι ανανεώσεις ανακοίνωσε η Αλσούπολη

Τον σχεδιασμό της για τη νέα χρονιά ξεκίνησε η Αλσούπολη, που ανακοίνωσε την ανανέωση της συμφωνίας με 6 ποδοσφαιριστές.

Ετσι, υπό τις οδηγίες του Θανάση Ψύλλια θα αγωνίζονται και πάλι οι Θοδωρής Τζωρτζάτος, Σπύρος Σιάνος, Γιάννης  Κωτσάκης, Λεωνίδας Τσούκας, Θανάσης Παπαδόπουλος και Χρήστος Μούζος.

Η διοίκηση του Π.Α.Ο. Αλσούπολης θέλει να διατηρήσει τον βασικό κορμό της ομάδας και για την αγωνιστική σεζόν 2020/21, κρίνοντας στη συνέχεια τις επερχόμενες μεταγραφικές κινήσεις που πρέπει να πραγματοποιηθούν.

Ο 29χρονος Θοδωρής Τζωρτζάτος θα βρεθεί για δεύτερη σερί χρονιά στο σωματείο, ενώ ο πολύπειρος 32χρονος Λεωνίδας Τσούκας θα αγωνιστεί για τρίτη σεζόν στην Αλσούπολη.

Ανανέωσαν επίσης και παίκτες - «λάβαρα» του συλλόγου, που έχουν ο καθένας πάνω από 100 εμφανίσεις με την πράσινη φανέλα. Ο 32χρονος Σπύρος Σιάνος τα τελευταία 4 χρόνια μετράει 103 συμμετοχές και 3 γκολ, ενώ ο 29χρονος γκολκίπερ Γιάννης Κωτσάκης θα φορέσει για 8η χρονιά τη φανέλα της ομάδας έχοντας μέχρι τώρα 192 συμμετοχές.

. Ο 24χρονος Θανάσης Παπαδόπουλος αποτελεί προϊόν της ακαδημίας της Αλσούπολης και μέχρι την 8η του χρονιά στον σύλλογο μετρά 178 συμμετοχές και 22 γκολ, με τον Χρήστο Μούζο να έχει αγωνιστεί 145 φορές, πετυχαίνοντας 13 γκολ την τελευταία εξαετία.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35