social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τον Σεπτέμβρη η επανέναρξη των ακαδημιών του Χαλκηδονικού

Τον Σεπτέμβρη η επανέναρξη των ακαδημιών του Χαλκηδονικού

Την διακοπή της λειτουργίας των τμημάτων των ακαδημιών του και την επανέναρξη τους τον Σεπτέμβρη ανακοίνωσε ο Χαλκηδονικός, μέσω δελτίου τύπου.

Αναλυτικά...

Μένουμε ταπί αλλά μένουμε ασφαλείς!

Ο ΑΟΠ Χαλκηδονικός ανακοινώνει ότι οι Ακαδημίες του συλλόγου θα επαναλειτουργήσουν τον Σεπτέμβριο, Θεού θέλοντος και κορωνοιού επιτρέποντος. Η διοίκηση δεν επιθυμεί να ρισκάρει με την υγεία των αθλητών της για ένα μήνα λειτουργίας, καθώς ούτε τα υγειονομικά πρωτόκολλα μπορούν να εφαρμοστούν σωστά λόγω έλλειψης κατηρτισμένου προσωπικού, ούτε με τις παρούσες συνθήκες μπορεί να γίνει σωστή και ομαδική προπόνηση με όρους κοινωνικοποίησης και συνεργασίας.

Αναρωτιόμαστε, τι κάταρτιση και ποια εκπαίδευση έλαβαν αυτοί που θα εφαρμόσουν τα υγιειονομικά πρωτόκολλα στα παιδιά; Η λύση του personal training κατά μόνας ή σε τριάδες, απορρίφθηκε διότι ο ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Το personal training, αν και βοηθά ως ένα βαθμό στην βελτίωση των ποδοσφαιριστών, συχνά αποτελεί κυρίως μια πελατειακή σχέση ανάμεσα σε γονείς που κάνουν όνειρα και προπονητές, που ελπίζουμε να έχουν όλοι τα απαραίτητα προσόντα, προπονητικής και παιδαγωγικής επάρκειας. Η επαναλειτουργία των Ακαδημιών θα είχε μόνο εισπρακτικό χαρακτήρα, κάτι που δεν επιθυμούμε.

Τυχόν δε οφειλές από τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο χαρίζονται καθώς ο Χαλκηδονικός συμμερίζεται τη δύσκολη οικονομική θέση των περισσότερων οικογενειών λόγω της καραντίνας. Πόσο μάλλον όταν τα θεσμοθετημένα όργανα του ελληνικού αθλητισμού δεν έχουν προβλέψει κάτι για το θέμα της αστικής ευθύνης των σωματείων και των παραγόντων τους, σε περίπτωση ασθένειας παιδιού. Θέμα πολύ σοβαρό που δυστυχώς δεν έχει αντιμετωπιστεί. Ολοι επιθυμούμε την επιστροφή στη δράση αλλά με όρους ασφάλειας και κανονικότητας.

Ραντεβού λοιπόν το Σεπτέμβριο, Μένουμε ταπί, αλλά μένουμε ασφαλείς!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35