social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παρελθόν ο Πράστος από τον Ορφέα Αιγαλεω

Παρελθόν ο Πράστος από τον Ορφέα Αιγαλεω

Το Δ.Σ του Α.Π.Ο. ΟΡΦΕΑ ΑΙΓΑΛΕΩ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Πράστο.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στον σύλλογο, καθώς το ήθος, οι αρχές του, η αγωνιστική του πειθαρχία και η αγωνιστική του απόδοση αποδεικνύουν πως ο Αλέξανδρος Πράστος δικαίως φορούσε τα ιστορικά χρώματα της ομάδας μας.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνει !

Ο Πράστος αποχαιρέτησε το σύλλογο με τις παρακάτω δηλώσεις :

Παιδιά καλημέρα. Θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι από του χρόνου δε θα βρίσκομαι μαζί σας. Αρχικά είμαι χαρούμενος που πετύχαμε τον στόχο μας έστω και με αυτό το τρόπο αλλά το αποτέλεσμα μετράει ! Ήταν τιμή μου που αγωνίστηκα μαζί σας κ φόρεσα έστω κ για λίγο το περιβραχιόνιο μιας τόσο ιστορικής ομάδας όπως είναι ο Ορφέας Αιγάλεω.Στη συνέχεια θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς έναν έναν προσωπικά για τις όμορφες στιγμές που μου χαρίσατε και που στα δύσκολα μείναμε μαζί και δεν τα παρατήσαμε. Τέτοιο πάθος και τέτοιο κλίμα σε ομάδα έχω να δω από τότε που έπαιζα στο Γύθειο και γνωριζόμασταν με τα παιδιά χρόνια! Οι σημαντικές νίκες που κάναμε έδειξαν πόσο πολύ θέλαμε να μείνουμε κατηγορία αλλά και στις ήττες δείξαμε διατεθειμένοι να μην τα παρατήσουμε και να διεκδικήσουμε τις οποίες ελπίδες είχαμε για σωτηρία μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Έπειτα είναι αναγκαίο να αναφερθώ στον Χρήστο Τιτόνη ο οποίος ήταν πάντα εκεί για ότι χρειαστούμε και έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να τα έχουμε όλα κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής χρονιάς.
Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στη διοίκηση και συγκεκριμένα στον πρόεδρο και αγωνιστή του Ορφέα Θανάση Τιτονη ο οποίος είναι κύριος με Κ κεφάλαιο. Είναι πραγματικά σπάνιο να βρίσκεις τέτοιες διοικήσεις στα τοπικά πρωταθλήματα της Αθήνας και να τηρεί ότι λέει κατά γράμμα. Πάλεψε όλη τη χρόνια και μας παρείχε τα πάντα με κάθε κόστος και το ότι υπάρχει ακόμα ο Ορφέας οφείλεται σε αυτόν τον Κύριο. Σε κάθε επιτυχία της ομάδας έχει το μεγαλύτερο ποσοστό.

Σας ευχαριστώ όλους για την άψογη συνεργασία μας !

ΥΓ εις το επανιδείν !


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35