social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ελεύθερος από την Δάφνη Αθηνών ο Πιτσιλίδης

Ελεύθερος από την Δάφνη Αθηνών ο Πιτσιλίδης

Παρελθόν αποτελεί τις τελευταίες ώρες από το ρόστερ της Δάφνης Αθηνών ο 18χρονος Άρης Πιτσιλίδης, μετά από δύο άκρως επιτυχημένες χρονιές στον σύλλογο.

Ο νεαρός πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έπαιξε καθοριστικό ρόλο τόσο στη περσινή πορεία της Δάφνης, όσο και στην φετινή, η οποία και συνοδεύτηκε από την άνοδο στην Β' κατηγορία. Συνολικά, αγωνίστηκε 34 φορές με τη φανέλα της ομάδας, πετυχαίνοντας 6 γκολ.

Το σωματείο αναφέρεται μόνο με τα καλύτερα λόγια στον νεαρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος ξεχώρισε στην ομάδα για το κύρος του και τη συμπεριφορά του που παρέπεμπταν σε παίκτη επαγγελματικού επιπέδου.

Ο Πιτσιλίδης έκανε γνωστό μέσω από τον λογαριασμό του στα social media τη λήξη της συνεργασίας του με την Δάφνη, αποθεώνοντας συμπαίκτες και προπονητικό τιμ.

Αναλυτικά:

Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν σε μια τόσο καλή όμαδα, σε μια όικογενεια που άπο την πρώτη στιγμή ένιωσα ότι έιμαι μέλος μιας ομάδας και θα ήθελαα να ευχαριστίσω τους προπονητές τον Χρήστο Κωτση, τον Κάτζο Διονύση, τον Χρήστο τον Παπαθανασίου και τον άλτιν που έκανε τα πάντα για να τα έχουμε όλα. Θέλω επίσης να ευχαριστίσω τους συμπαίκτες μου και εύχομαι σε όλους να πετύχουν τα όνειρα τους. Η Δάφνη Αθηνών θα έιναι πάντα στην καρδιά μου VAMOS DAFNARA!


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35