social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η κινητικότητα του Ιπποκράτη και οι μεταγραφικές του κινήσεις

Η κινητικότητα του Ιπποκράτη και οι μεταγραφικές του κινήσεις

Στον Ιπποκράτη η άνοδος από την Γ' στην Β' ΕΠΣΑ σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις της ομάδας, αφού οι κόποι των προσώπων εκείνων που συγκροτούν το σύλλογο δικαιώθηκαν.

Πλέον σειρά παίρνει ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά, με την ομάδα των δυτικών προαστίων να έχει κάνει ήδη τις πρώτες της κινήσεις.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση έχει έρθει σε συμφωνία με τον μέσο Βαγγέλη Τεννέ που άνηκε στον Ολυμπιακό Λιοσίων, τον μέσο Πολυχρόνη Καλαμοτουσάκη, τον εξτρέμ, Γιάννη Γαϊτανέρη που έρχεται ως νταμπλούχος στο σύλλογο, τον Γιάννη Μουλόπουλο από τη Δάφνη Αθηνών και τον Παναγιώτη Κολοκοτρώνη από τον Φοίνικα Περιστεριου.

Με τις κινήσεις αυτές ο Ιπποκράτης δείχνει ότι βάζει υψηλά τον πήχη ενόψει της νέας περιόδου ενώ ο προπονητής του συλλόγου κ. Βόγλης τόνισε: Στόχος μας αποτελεί να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να δουλέψουμε καλά στην προετοιμασία αφού γνωρίζουμε ότι το νέο πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο και ιδιαίτερο".

Να σημειωθεί ότι ως συνεργάτες του κ. Βόγλη θα είναι ο Δημήτρης Μαγιασης (συνεργάτης) και οι Παντελής Δουλκέρογλου και Παναγιώτης Γκαδόλος. 

Παράλληλα η ομάδα ευχαρίστησε τους Βασίλη Κοντογιαννόπουλο, Σωτήρη Ζήκο, Θοδωρή Τζαβάρα, Βαγγέλη Παπαχρήστου για την συμβολή τους και την άνοδο και τους εύχεται καλή συνέχεια. 

Τέλος τα φιλικά προετοιμασίας είναι τα εξής: 

13/8 Ελπίδα Αγίων Αναργύρων εντός

22/8 Ένωση Περιστερίου

29/8 Χαραυγή εντός

5-6/9 Ιεράπολη εντός

9/9 Ηρακλής Περιστερίου

12/13-9 Ολυμπιακός Λιοσίων.


Σχετικά άρθρα

«Κρυφοκοιτάζει» ψηλά ο Ατρόμητος Χαλανδρίου (2-1 τον Ορφέα Αιγάλεω)

Κλείνει Σταματή η Αθηναΐδα

Ηρακλής Περιστερίου: «Το όνειρο της ομάδας είναι ακόμη στα χέρια μας! »

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35