social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πενταπλή προσθήκη για τον Χαλκηδονικό

Πενταπλή προσθήκη για τον Χαλκηδονικό

Πέντε ταυτόχρονες μεταγραφικές κινήσεις έκανε η διοίκηση του Χαλκηδονικού, καθώς ανακοίνωσε τους Γουδέλη, Δουλιόγλου, Τσέλιο, Καβύρη και Χαρίση.

Ο βετεράνος φορ, Κωνσταντίνος Γουδέλης, αποκτήθηκε από τον Γκυζιακό, ενώ έχει επίσης αγωνιστεί και σε Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας, Ελευθερούπολη, Φοίνικα Περιστερίου, Ειρήνη Πετρούπολης και ΑΕ Ηράκλειο. Στα πρωταθλήματα της Αθήνας έχει αγωνιστεί 192 φορές, έχοντας πετύχει και 72 γκολ.

 

Η δέυτερη προσθήκη για τον Χαλκηδονικό είναι ο Δημήτρης Δουλιόγλου, που αποκτήθηκε επίσης από τον Γκυζιακό. Ο ταλαντούχος μέσος με... έφεση στο γκολ έχει αγωνιστεί για λογαριασμό των Ζέφυρου, Θεμιστοκλή, Γκυζιακού και Απόλλωνα Αθηνών 2006. Συνολικά έχει πετύχει 35 τέρματα σε 152 εμφανίσεις.

 

Σειρά είχε η ενίσχυση στην άμυνα, την οποία θα καλύψουν τη νέα χρονιά ο Χρήστος Τσέλιος και ο Κωνσταντίνος Καβύρης. Ο πρώτος αποκτήθηκε από τον Προμηθέα, έχοντας αγωνιστεί και σε Τριφυλλιακό, Ιλίσια 2004, Αμπελόκηπους, Μικρασιατικό και Πανιώνιο Καισαριανής. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός μετράει συνολικά 122 συμμετοχές και 5 γκολ. Ο δεύτερος πήρε μεταγραφή από τα Ιλίσια, ενώ πέρα από τα δύο ακόμη περάσματα του από τον Χαλκηδονικό, έχει αγωνιστει και σε Πέυκη και ΑΕ Μεταμόρφωσης. Ο 25χρονος Κωνσταντίνος Καβύρης μετράει 93 συμμετοχές στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ, έχοντας πετύχει και 8 γκολ.

Τέλος, η τελευταία μεταγραφή του Χαλκηδονικού από τις πέντε, είναι ο Σωκράτης Χαρίσης, που πέρσι αγωνιζόταν στην ΕΠΣ Θεσσαλίας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35