social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δρόσος: «Να μας βρει νικητές η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου»

Δρόσος: «Να μας βρει νικητές η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου»

Το δικό του ηχηρό, αλλά και ευχάριστο μήνυμα έστειλε τόσο για το ματς κυπέλλου με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου, όσο και για τη νέα αγωνιστική χρονιά ο ποδοσφαιριστής και εκ των αρχηγών του Ιπποκράτη, Μάριος Δρόσος.

 

Ο πολύπειρος άσος έδωσε συνέντευξη στο σαιτ της ομάδας του και ας δούμε τα όσα είπε:

 

Αρχικά Μάριε συγχαρητήρια για την εκλογή σου ως ένας απο τους αρχηγούς της ομάδας, ένα μήνυμα προς του συμπαίχτες σου που σε επέλεξαν;

-Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για την ψήφο εμπιστοσύνης για δεύτερη φορά! Από πλευράς μου θα προσπαθήσω να τους εκπροσωπήσω όσον το δυνατόν καλύτερα για να επιτύχουμε τους στόχους της ομάδας!

Έφτασε η στιγμη για τον πρώτο επισημο αγωνα μετά απο πολύ καιρό, πως αισθανεσαι;

-Είμαι πολυ χαρούμενος όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου γιατί η αποχή απο τους αγώνες ήταν μεγάλη λόγω της πανδημιας! Δόξα το Θεό η προσπάθεια όλων μας ως κοινωνία μας επέτρεψε, να επιστρέψουμε στις αγαπημένες μας συνήθειές σταδιακά!

 Πως είναι το κλίμα στην ομάδα ενόψει του αυριανού αγώνα;

-Το κλίμα της ομάδας είναι ευχάριστο και οικογενειακό αυτό θα το διαπιστώσουν και οι νέοι παίχτες της ομάδας!!! Όσον αφορά το παιχνιδι της Κυριακής υπάρχει ανυπομονησία να βάλουμε την εμφάνιση της ομάδας και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε και σίγουρα να περασουμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου!!!

Καθώς και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε στάδιο προετοιαμασίας πως πιστεύεις οτι θα εξελιχθεί ο αγώνας?

-Λόγω της μεγάλης αποχής είναι μια ιδιαίτερη προετοιμασια τοσο για τους παίκτες οσο και για τους γυμναστες-προπονητες που διαχειρίζονται τις ομάδες!!! Θεωρώ όμως ότι έχουμε δουλέψει καλά μέχρι τώρα και θα είμαστε ανταγωνιστικοί! Οι περσινές μονομαχίες με τον Ατρόμητο έληξαν ισόπαλες, ελπίζω η φετινή να μας βρει εμάς νικητές!!!


Σχετικά άρθρα

Αθηναϊδα: Κλείνει και Αλεξίου

Πολυμέρης: Όλοι δουλεύουμε καθημερινά ώστε ο ΓΣ Καισαριανής να ανεβαίνει επίπεδο

Λαζάρου: Πρέπει να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35