social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παραμένει αήττητος ο Παράδεισος, 1-1 με τον Ιπποκράτη

Παραμένει αήττητος ο Παράδεισος, 1-1 με τον Ιπποκράτη

Από έναν βαθμό πρόσθεσαν στη φετινή τους συγκομιδή Παράδεισος και Ιπποκράτης, μετά τη μεταξύ τους ισοπαλία με 1-1 για την 3η αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ στο 45', μετά από αυτογκόλ του Γκέκα που έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Ωστόσο, για την ομάδα του Βασίλη Βόγλη ήρθε και δεύτερη κακή στιγμή στο ματς, καθώς στο 55' ο Κολοκοτρώνης με πέναλτι έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, χάνοντας ανεπανάληπτη ευκαιρία για να ισοφαρίσει.

Το τελικό 1-1 και η ισοφάριση για του φιλοξενούμενους ήρθε στο 70', όταν και ο Μουράτης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κάτσικα με κοντινό πλασέ από τη μικρή περιοχή.

Έτσι, ο νεοφώτιστος Παράδεισος παρέμεινε αήττητος στη πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης με 7 βαθμούς, ενώ ο Ιπποκράτης έπεσε στη πέμπτη θέση με ισάριθμους βαθμούς.

 

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ (Σιμιτζόγλου): Κάτσικας, Μαργιώλας (55' Μότσιος), Δημητρίου (66' Λεφάκης), Μπολέτης, Χριστοφυλόπουλος, Καραλής, Ξινογαλάς (64' Δήμου), Ράπτης, Πέτας, Γεωργακόπουλος, Μόκος

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Βόγλης): Τεννές Γ. Σεργάκης (61' Δημητρακόπουλος), Ρουμελιωτάκης, Μίχος, Γκέκας, Τεννές Ε., Ζευγούλας, Γαϊτανέρης (46' Κολοκοτρώνης), Μουράτης, Τσαγρής (46' Λουκάκης), Βασιλείου (46' Καραμοτουσάκης)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35