social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σταματόπουλος: «Παίξαμε σοβαρά, πιάσαμε καλή απόδοση και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος»

Σταματόπουλος: «Παίξαμε σοβαρά, πιάσαμε καλή απόδοση και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος»

Το αήττητο σερί της συνέχισε στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ η Τερψιθέα, που επικράτησε με το ευρύ 4-1 του Χαλκηδονικού, για την 3η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου.

 

Έτσι, η ομάδα του Θανάση Σταματόπουλου ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και με δύο νίκες και μία ισοπαλία έχει επτά βαθμούς, δύο λιγότερους από την Νέα Σμύρνη.

Ο τεχνικός της Τερψιθέας μίλησε στο soccerlive.gr για το πως κατάφερε να πάρει τη νίκη η ομάδα του και το πόσο ευχαριστημένος έμεινε, ενώ αφιέρωσε τη νίκη αυτή στον εκ των αρχηγό και γυμναστή της ομάδας, Τάσο Γραμματικόπουλο, που έγινε σήμερα για δεύτερη φορά πατέρας.

Αναλυτικά:

«Παίξαμε σοβαρά, κατορθώσαμε και προηγηθήκαμε στο σκορ. Πιάσαμε καλή απόδοση, και είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση όλων των παιδιών. Προετοιμαζόμαστε για το δύσκολο ματς με τον Γαλαξία, μια σφικτή και δυνατή ομάδα. Θα προετοιμαστούμε με την απουσία του αρχηγού του Αντώνη Σκουμπουρδή, και θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη μας με τον Χαλκηδονικό στον εκ των αρχηγό και γυμναστή της ομάδας, τον Τάσο Γραμματικόπουλο, που έγινε σήμερα για δεύτερη φορά πατέρας.»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35