social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το μήνυμα του Κινδιλίδη για το ματς με τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης

Το μήνυμα του Κινδιλίδη για το ματς με τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης

Με δήλωση του ο πρόεδρος της Αθηναϊδας, Αλέξανδρος Κινδιλίδης έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει του ντέρμπι με τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης.

Το δελτίο τύπου Φιλες και φιλοι της ΑΘΗΝΑΙΔΑΣ την Κυριακη στις 12 η ομαδα μας θα δωσει ενα πολυ δυσκολο αγωνα απεναντι σε μια εξαιρετικη ομαδα ,που βρισκεται αυτη τη στιγμη στη δευτερη θεση του βαθμολογικου πινακα.

>Εμεις σαν πρωτοποροι θα πρεπει να δειξουμε το καλυτερο μας προσωπο,και χωρις ιχνος επαρσης( ως γνωστον επαρση εχουν δικαιωμα να εχουν μονο οι σημαιες) να αντιμετωπισουμε με ιδιαιτερο σεβασμο τον Ατρομητο Μεταμορφωσης. Το αποτελεσμα το αγωνα ειναι κρισιμο γιατι θελουμε να πετυχουμε το στοχο μας που ειναι το απολυτο στην πρωτη τετραδα των αγωνων. Ο Θανασης Γακης και το επιτελειο του ειναι σιγουρο οτι εχουν κανει την καλυτερη προετοιμασια ολη την εβδομαδα και ολοι μας πιστευουμε στη νικη.Μια νικη που θα πρεπει να παλεψουμε πολυ για να την πετυχουμε. Δυστυχως στην εξεδρα ,λογω του υγειονομικου πρωτοκολου ,θα βρισκονται μονο εικοσι φιλαθλοι. Ολοι ευχομαστε να καταφερουμε το στοχο μας. Καλη επιτυχια στην ομαδα μας


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35