social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ραφαηλίδης: «Κλέψαμε» το ματς με μέτρια εμφάνιση

Ραφαηλίδης: «Κλέψαμε» το ματς με μέτρια εμφάνιση

Τη πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ πέτυχε ο Υμηττός, που επικράτησε με 2-1 σε δραματικό ματς με ανατροπή του Νεοπεντελικόυ, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου.

 

Ο τεχνικός του Υμηττού, Μάκης Ραφαηλίδης, μίλησε στην ιστοσελίδα μας και μεταξύ άλλων, ανέφερε πως η ομάδα του «έκλεψε» τη νίκη με μια όχι και τόσο καλή εμφάνιση, κάτι που πιστεύει πως άξιζε μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα με καλές εμφανίσεις.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Μπήκαμε στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε με τη σέντρα τρομερή ευκαιρία, δημιουργήσαμε και πολλές ακόμα και δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα από τον Νεοπεντελικό. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με άγχος και δεχθήκαμε πολλές ευκαιρίες, από τις οποίες προήλθε και το γκολ που πέτυχαν. Το άγχος μας στη συνέχεια ξέφυγε, βρήκαμε τα πατήματα μας, πετύχαμε και το δεύτερο γκολ, παίξαμε με όμορφες μπαλιές και καταφέραμε να κερδίσουμε. «Κλέψαμε» το παιχνίδι, μετά από δύο πολύ καλές εμφανίσεις ηττηθήκαμε, ενώ σήμερα με μια όχι πολύ καλή εμφάνιση πήραμε τη νίκη. Κρατάω τους τρεις πόντους που σε αυτό το ματς ήταν «όρκος» και από κει και πέρα συνεχίζουμε με πολλές προπονήσεις για το δύσκολο ματς με Άγιο Θωμά.»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35