social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κάτζος: «Ήμασταν συγκεντρωμένοι και καλά στημένοι»

Κάτζος: «Ήμασταν συγκεντρωμένοι και καλά στημένοι»

Τη δεύτερή του συνεχόμενη νίκη πέτυχε στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ ο Νεοπεντελικός, που φαίνεται πως πλέον έχει μια ανάκαψμη και έχει ξεκινήσει ήδη τη δημιουργία ενός σερί θετικών αποτελεσμάτων.

 

Η ομάδα του Σωτήρη Κάτζου επικράτησε με 2-1 στην έδρα της Λαύρας Αργυρούπολης στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου και βρίσκεται στο κυνήγι του στόχου του για φέτος, που δεν είναι άλλος από μία θέση στην 6αδα.

Ο τεχνικός του Νεοπεντελικού μίλησε στην ιστοσελίδα μας και ας δούμε τι μας είπε:

«Το ματς ήταν αρκετά περίεργο, ήμασταν καλά στημένοι, όμως η Λαύρα ήταν πολύ διαβασμένη και σφικτή ομάδα. Εμείς είχαμε πολλούς παίκτες σε πολύ καλή μέρα το Σάββατο, όμως τόσο εμείς, όσο και οι αντίπαλοι, χάσαμε πολλές ευκαιρίες για παραπάνω γκολ. Μετά τις αλλαγές που κάναμε στο ημίχρονο, η ομάδα «ρόλλαρε» και σε δύο λεπτά ανατρέψαμε το παιχνίδι. Από ‘κει και πέρα είχαμε την καθ’ ολική υπεροχή, ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και πήραμε τους βαθμούς της νίκης. Θέλω να ευχαριστήσω το σωματείο της Λαύρας και τον συνάδελφο προπονητή για την φιλοξενία και τη σοβαρότητα που επέδειξαν στο ματς. Χρειαζόμαστε δουλειά ακόμη και με συγκέντρωση και πολλές προπονήσεις να καταφέρουμε να μπούμε στην 6αδα του ομίλου.»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35