social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πανακούλιας: Η διακοπή... «ξενέρωσε» τον κόσμο του ερασιτεχνικού αθλητισμού

Πανακούλιας: Η διακοπή... «ξενέρωσε» τον κόσμο του ερασιτεχνικού αθλητισμού

Φέτος η Πέρα Κλουμπ πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ αφού αν και νεοφώτιστη, η κιτρινόμαυρη ομάδα μετράει 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα ούσα στην 3η θέση με 13 βαθμούς.

Οι "κιτρινόμαυροι" δείχνουν να έχουν μπει για τα καλά στο νόημα της κατηγορίας, και σίγουρα όλο αυτό οφείλεται στη δουλειά του προπονητή, Στάθη Πανακούλια και των συνεργατών του. Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με το νεαρό προπονητή που παραχώρησε το δικό του σχόλιο για την πορεία της ομάδας του.

Δείτε τι δήλωσε

-Που οφείλεται η πορεία της Πέρα Κλουμπ;

Η ομάδα της Πέρα Κλουμπ δείχνει και φέτος ότι δεν ανέβηκε τυχαία στην β κατηγορία. Δείχνουμε πως με μόλις μία αλλαγή από πέρυσι στο ρόστερ και στην ενδεκάδα της είναι η ίδια και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι διότι υπάρχει χημεία και τα παιδιά ακολουθούν τις οδηγίες μας στον τρόπο παιχνιδιού και ότι ζητάω μέχρι στιγμής. Και για να γίνει αυτό εννοείται πως υπάρχουν στο roster παιδιά με μεγάλη άξια και πορεία όχι μονό στο ερασιτεχνικό άλλα και σε επαγγελματικό επίπεδο. Επίσης υπάρχει βάθος και στο roster μας και πιστεύω υπάρχει και ανταγωνισμός και αυτό σε μία ομάδα την ανεβάζει επίπεδο. Επίσης διοικητικά υπάρχει ηρεμία από την διοίκηση Παυλοπουλου και γενικά όλο αυτό το κλίμα συνδράμει στο να έχει η ομάδα μας ένα πολύ όμορφο και οικογενειακό κλίμα για να μπορούμε και μεις να δουλεύουμε πάνω σε ότι ζητάμε.

-Μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα;

Το να θες να διεκδικήσεις το πρωτάθλημα με αυτούς τους ποδοσφαιριστές δεν θα μπορούσε κάνεις να πει όχι (Σιάσος, Ξένος, Θύμιος, Ρίζος, Μουρδουκούτας, Κιόσι, Κωνσταντόπουλος) είναι παιδιά που κάνουν τη διάφορα στην κατηγορία άλλα για να φτάσεις μέχρι το τέλος υπάρχουν πολλοί παράγοντες και δυσκολίες που πρέπει να συντελέσουν για να γίνει αυτό και οι συνθήκες να βοηθούν . Πιστεύω πως αυτά τα παιδιά αξίζουν το καλύτερο και εύχομαι να μπορέσουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και αν έρθει και μία θέση στην τριαδα δεν νομίζω κάνεις να πει όχι. Χαμηλά το κεφάλι παιχνίδι με παιχνίδι να παίρνουμε ότι μπορούμε και στο τέλος να κάνουμε ταμείο

-Πως θα σας επηρεάσει η διακοπή του πρωταθλήματος;

Η διακοπή πιστεύω για άλλη μία φορά θα είναι μεγάλη. Μάθαμε από την προηγουμένη κατάσταση, και όπως και πριν έτσι και τώρα έχουμε δώσει πρόγραμμα συντήρησής στα παιδιά και πιστεύω θα κάνουν ότι χρειάζεται για να είμαστε όσο το δυνατόν σε καλύτερη κατάσταση στο ενδεχόμενο μίας μίνι προετοιμασίας.
Σίγουρα όλο αυτό "ξενέρωσε"όλο το κόσμο του ερασιτεχνικού αθλητισμού όπως και μας διότι ήμασταν σε πολύ καλή κατάσταση παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και ευχαριστιόμασταν την κάθε στιγμή.

-Ποιο είναι το δυνατό σας στοιχείο;

Το δυνατό στοιχείο στην ομάδα μου πιστεύω πως είναι η ''δίψα'' και η αγάπη που έχουν τα παιδιά από τον μεγαλύτερο μέχρι τον μικρότερο για το ποδόσφαιρο και την όλη διαδικασία που υπάρχει.
Περιμένουν κάθε Κυριακή το κάθε παιχνίδι για να κερδίσουν και θέλουν να διακριθούν με οποία ομάδα και αν αντιμετωπίζουν.
Αγωνιστικά το δυνατό μας σημείο είναι η ταχύτητα και η ποιότητα που υπάρχει δύσκολα την βρίσκεις.

-Ποια ομάδα σας έχει κάνει μεγαλύτερη εντύπωση;

Μεχρι στιγμης δεν μας εκανε καποια ομαδα εντυπωση. Θεωρω τον ομιλο μας τον καλυτερο απο τους 3 και υπαρχουν αφού διαθέτει πολυ καλες και ιστορικες ομαδες. Έχει ξεχωρισει ο Φωστηρας Ηλιουπολης μεχρι τωρα αλλα πιστευω πως εχει πολυ δρομο το πρωταθλημα και το πως θα ειμαστε μετα την διακοπη.

-Διαφορά της φετινής από την περσινή ομάδα;

Η ομάδα μας από πέρυσι, αν εξαιρέσεις την πολύ σημαντική προσθήκη του Ξένου, είναι η ίδια.
Υπάρχουν παιδιά που έχουν έρθει και περιμένουμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από αυτούς στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.
Κατα τα άλλα το roster είναι από πέρυσι σχεδόν το ίδιο και νομίζω πως η ομάδα ήταν και είναι άλλου επίπεδου.
Φτάνει αυτό να το βγάζουμε στο γήπεδο .
Σεμνά και με πολύ δουλεία και αγάπη γι αυτό που κάνουμε νομίζω θα καταφέρουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35