social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ψύλλιας: Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός οδηγείται σε αφανισμό

Ψύλλιας: Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός οδηγείται σε αφανισμό

Τους δικούς του δίκαιους προβληματισμούς έχει ο ένας εκ των δυο προπονητών του Αστερα Εξαρχείων, όσον αφορά την αναστολή των πρωταθλημάτων για δεύτερη φορά.

Και ο Τάσος Ψύλλιας δεν είναι ένα άτομο, που δεν ξέρει να μιλήσει… Αντίθετα η άποψη του είναι τεκμηριωμένη και γεμάτη επιχειρήματα, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του, όπου μεταξύ άλλων ανάφερε τα εξής:

«Κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί από τον βαθμολογικό πίνακα. Είναι ο καθρέφτης κάθε ομάδας. Μας δείχνει τα στραβά της ομάδας αλλά και τα θετικά της. Και εμείς στον Αστέρα, έχοντας την εικόνα των αγώνων και τα αποτελέσματα, ξέρουμε τι πρέπει να διορθώσουμε, τι κάνουμε καλά και τι να αλλάξουμε εντελώς. Η αλλαγή στον τρόπο παιχνιδιού μας χρειάζεται υπομονή, αλλά βρίσκεται σε καλό δρόμο. Το ιδιαίτερα αρνητικό είναι ότι όλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα λόγω της καραντίνας και κυρίως της αβεβαιότητας που επικρατεί για το πότε και το αν θα ξαναπαίξουμε. Όλοι οι ποδοσφαιριστές επηρεάζονται από την αποχή, παρά το πρόγραμμα που έχουμε ετοιμάσει για όλους τους, όπως συμβαίνει και σε κάθε ομάδα φυσικά. Ιδιαίτερα οι μεγαλύτεροι ηλικιακά παίχτες θα δυσκολευτούν να επιστρέψουν σε πλήρεις ρυθμούς. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί ενώ ακολουθούσαμε κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο της κυβέρνησης σε κάθε γήπεδο, και ενώ δεν γνωρίζαμε για κάποιο κρούσμα, σταμάτησε εν μια νυκτί το πρωτάθλημα. Πρέπει οι υπεύθυνοι να αντιληφθούν ότι οδηγούν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό ,με τις ακαδημίες να αποτελούν το μέλλον του χώρου, σε αφανισμό. Μάλλον αν δεν έχεις μεγάλα πορτοφόλια από πίσω και χορηγούς, είσαι παιδί κατώτερου θεού. Ελπίζω κ εύχομαι το καλύτερο για όσους βρίσκονται γύρω από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο (ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες, δημοσιογράφους, φιλάθλους) υγεία και γρήγορη επιστροφή στην δράση!».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35