social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άκης Μιχαηλίδης: Ένας «ιδιόρρυθμος» coach που πρωταγωνιστεί στην Β' ΕΠΣΑ

Άκης Μιχαηλίδης: Ένας «ιδιόρρυθμος» coach που πρωταγωνιστεί στην Β' ΕΠΣΑ

Θα μπορούσα να γράψουμε πολλά για την προσωπικότητα του Άκη Μιχαηλίδη όμως θα αρκεστούμε στα έργα του τα τελευταία δυο χρόνια.

Πέρυσι, ο ιδιόρρυθμος προπονητής ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΑΟ Βύρωνα με στόχο την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας.

Το αποτέλεσμα; 9Χ9 τις πρώτες αγωνιστικές και εκτόξευση. Αυτό που απέμενε στη συνέχεια ήταν μια σωστή διαχείριση αφού το τρένο είχε μπει τις ράγες.

Εν τέλει ο Βύρωνας πέτυχε την άνοδο και φυσικά μεγάλο μερίδιο ευθύνης πιστώνεται στον έμπειρο κόουτς.

Φέτος, τα πράγματα τείνουν να εξελιχθούν ανάλογα. Στα επτά πρώτα ματς ο Φωστήρας Ηλιούπολης του Άκη Μιχαηλίδη μετράει 6 νίκες και μόλις 1 ισοπαλία. Οι "κιτρινόμαυροι" δείχνουν μια σταθερότητα και πολύ καλή αγωνιστική εικόνα, δείγμα της δουλειάς που έχει γίνει.

Δεν ξέρω τι θα μου πείτε, πάντως εάν στο ποδόσφαιρο το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει στις δυο αυτές σεζόν, ο κ. Μιχαηλίδης παίρνει άριστα. 

Και επειδή πολλοί λένε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με τις... μέρες του, εμένα προσωπικά όσες φορές έχει χρειαστεί να μιλήσουμε, μια χαρά ευγενέστατος μου φαίνεται.

Το στοίχημα για τον έμπειρο προπονητή, όταν και αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, είναι πόσο διάστημα ο Φωστήρας Ηλιούπολης θα παραμείνει αήττητος, γιατί την ανοδο, με αυτή την εικόνα, δύσκολα θα τη... χάσει. 


Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα γήπεδα της ΕΠΣΑ το προσεχές σαββατοκύριακο

Ανακοίνωσε Σπαγή ο Ιπποκράτης

Σεφτέ στις ανανεώσεις με Σάχου στον ΑΟ Βύρωνα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35