social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στο τεχνικό επιτελείο του Αστέρα Χαϊδαρίου ο Νίκος Καραμικές

Στο τεχνικό επιτελείο του Αστέρα Χαϊδαρίου ο Νίκος Καραμικές

Συνεργασία με τον Αστέρα Χαϊδαρίου, σχετικά με την προπόνηση φυσικής κατάστασης, όσο αφορά το ανδρικό τμήμα του εν λόγω ποδοσφαιρικού σωματείου (Γ΄ ΕΠΣΑ) για τη νέα σεζόν 2021-2022, θα έχει πλέον ο Χαϊδαριώτης, Νίκος Καραμικές (κεντρική φώτο).


Ο συμπολίτης μας, γνωστός προπονητής στίβου, που συνεργάζεται τα τελευταία έτη με τον ΓΣ Χαϊδαρίου, θα αναλάβει την εκγύμναση του ανδρικού τμήματος του Αστέρα Χαϊδαρίου και σε πρώτο στάδιο, θα έχει την ευθύνη στο πεδίο της φυσικής κατάστασης κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, που θα αρχίσει τον Αύγουστο.
Ο προπονητής του Αστέρα Χαϊδαρίου και Τεχνικός Διευθυντής των ακαδημιών του συλλόγου, Χρήστος Γιώτης, είχε όλο το προηγούμενο διάστημα, συναντήσεις εργασίας με τον Νίκο Καραμικέ, όπου αποφασίστηκε η ένταξη του στο τεχνικό τιμ.
Γιώτης και Καραμικές, ήδη κατέστρωσαν το βασικό πλάνο της προετοιμασίας, όπου η μέριμνα όσο αφορά την φυσική κατάσταση των παικτών, αποτελεί ειδική υπόθεση, καθώς οι ποδοσφαιριστές προέρχονται από πολύμηνη αποχή λόγω των λοκ-ντάουν.
Ο Νίκος Καραμικές, με καταγωγή από Λέσβο και Βοιωτία, έχει γεννηθεί το 1990 και είναι κάτοικος Χαϊδαρίου.
Είναι απόφοιτος ΙΕΚ με ειδικότητα προπονητή και εξειδίκευση στον Στίβο (Κλασσικός Αθλητισμός), ενώ έχει σπουδάσει επίσης Φυσικοθεραπεία & Αθλητική αποκατάσταση (ΤΕΙ).
Υπήρξε αθλητής Στίβου (Σφυροβολία) από το 2008 έως το 2013 στον ΓΣ Χαϊδαρίου, ενώ στον ίδιο σύλλογο της πόλης μας ανέλαβε προπονητής το 2014, έχοντας να επιδείξει σπουδαίο έργο.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35