social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αμπελόκηποι-Νίκη Γαλατσίου (Δούρειος) 2-2

Αμπελόκηποι-Νίκη Γαλατσίου (Δούρειος) 2-2

Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι των Αμπελοκήπων με την Νίκη Γαλατσίου(Δούρειος) με 2-2. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους παίκτες της Νίκης και να σημειώσουν 2 γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας, ανασυντάχθηκαν και με τις οδηγίες του προπονητικού τιμ μπόρεσαν να ισοφαρίσουν. Ειδικά μετά την είσοδο στο παιχνίδι του Davitashnili, η Νίκη μπόρεσε να μεταφέρει την μπάλα στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Παιχνίδι ανοιχτό, με την ομάδα των Αμπελοκήπων να είχε την πρωτοβουλία, αλλά να μην μπορεί να σημειώσει το γκολ της νίκης.

Μετά το 2-2 , η Νίκη θα μπορούσε να πάρει τους τρεις βαθμούς, αν ήταν πιο προσεκτική στην επίθεση.

Να τονιστεί η καλή παρουσία του Στεργίου κάτω από τα γκολπόστ της Νίκης.

Ο διαιτητής του αγώνα με την βοήθεια των βοηθών του, ακύρωσε τρία γκολ των γηπεδούχων ως οφ-σάϊτ, ενώ και οι δύο ομάδες είδαν την μπάλα να χτυπά στα δοκάρια!

Τα γκολ σημείωσαν για τους γηπεδούχους :

13΄ ο Σταυρακάκης από κοντά , μετά από ωραία απόκρουση του Στεργίου, η μπάλα πήγε στον αφύλακτο σκόρερ

42΄ και πάλι ο Σταυρακάκης με σουτ

Τα γκολ της Νίκης Γαλατσίου πέτυχαν :

63΄ο Πλατανιάς με σουτ , μετά από σέντρα του Θεοδωράκη και κεφαλιά πάσα του Ηλιόπουλου και ο Davitashnili στο 72΄ με απ΄ ευθείας φάουλ, που κέρδισε ο Θεοδωράκης.

Αμπελόκηποι: Manko, Dine, Deniljo( 69΄Lagzi), Μπλίκας, Μαζγαλτζής, Μαντζώρος(61΄Κίτσος) , Ανδριόπουλος, Mziou( 61΄Αναστασάτος), Σταυρακάκης, Τοπάλης, Βουρλής

Νίκη Γαλατσίου( Δούρειος) : Στεργίου, Μπούσουλας( 46΄Σακκάς), Χριστόπουλος(59΄ Davitashnili), Μανιάς, Μπέλλος( 93΄ Τσενόγλου), Κατσαρός, Ηλιόπουλος, Καναβός( 36΄Χαροκόπος), Πλατανιάς, Θεοδωράκης, Αποστολάκης


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35