social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βασίλης Βόγλης: Να ακούμε τους ειδικούς

Βασίλης Βόγλης: Να ακούμε τους ειδικούς

Το κυρίαρχο θέμα των ημερών στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι αν, πότε και με ποιές συνθήκες θα ξαναρχίσουν τα τοπικά πρωταθλήματα.

Την άποψη του για το θέμα κατέθεσε και ο προπονητ'ής του Ιπποκράτη Βασίλης Βόγλης, ο οποίος μίλησε στο Soccerlive και στον Θανάση Ζαχάκη. Ας δούμε τι μας είπε...

<< Καταρχήν είναι δεδομένο ότι η δημόσια υγεία είναι πάνω από όλα και χρειαζεται την απόλυτη προσοχή απο όλους. Πρέπει να ακουμε τους ειδικούς στο τι λένε γιατί δυστυχώς σαν χώρα είμαστε όλοι ειδικοί και με άποψη για τα πάντα. Ολοι είναι γιατροΊ,προπονητές,μάστορες,δάσκαλοι κτλπ και έχουμε απόψεις ...

Εγ'ω σαν προπονητής θα σου πω ότι η άποψη μου είναι ότι εφόσον έχει παιχτεί μεγάλο μέρος του πρωταθλήματος θα είναι άδικο να ακυρωθεί όπως ακούστηκε η χρονιά. Θα είναι άδικο για προπονητές που έχουν αφιερώσει τόσο κόπο,προέδρους που έχουν παλέψει για να έχουν ομάδες ανταγωνιστικές και φυσικά αδικο για τους πρωταγωνιστές που είναι οι ποδοσφαιριστές.

Νομίζω πως θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα με μια τέτοια απόφαση και το πιο σωστό, επειδή σίγουρα οτι και να αποφασιστεί θα αδικήσει κάποιες ομάδες, ειναι η αδικία να γινει σε οσο το δυνατόν λιγότερες και όχι σε όλες ετις ομάδες, εφόσον δεν υπάρξει επανεκκίνηση.

Μας λεΊπει σε όλους το γήπεδο και πιστεύω οτι το 95% των ποδοσφαιριστών ζητά την επανεκκίνηση του, είτε ειναι ενδιαφερόμενος για κάτι,είτε εχει στοχους γιατί ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής αγαπαει παρα πολυ αυτο που κανει. Αρκεί βέβαια υπαρχουν οι συνθηκες και.να μην παρθεί βιαστική απόφαση.Οποια απόφαση  λοιπόν βγει και όταν βγεί, να γινει με βάση την προσπαθεια 22 αγώνων που εχουνγινει.

Καλή υπομονή σε όλους ! >>


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35