social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανανέωσε ο Τσιάνος στον Κεραυνό Πετρούπολης

Ανανέωσε ο Τσιάνος στον Κεραυνό Πετρούπολης

Ο Κεραυνός Πετρούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον πολύπειρο μεσοεπιθετικό Αδάμ Τσιάνο.

Ο Αδάμ ήρθε στην ομάδα μας τον Γενάρη του 2020 από τον Ιπποκράτη (13 ματς, 6 γκολ) και σε πέντε συμμετοχές σημείωσε 4 γκολ, καθώς η αγωνιστική περίοδος δεν ολοκληρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έκανε έναν απολογισμό της περσινής σεζόν και μίλησε για την απόφασή του να συνεχίσει στην ομάδα μας και τους στόχους τη νέας αγωνιστικής περιόδου.

«Για την περσινή χρονιά έχω να πω πως ήταν μια πρόβα για όσα θα ακολουθήσουν φέτος!
 
Η ομάδα έδειξε εξαιρετική ποιότητα αλλά σε σημαντικά κομμάτια υστέρησε των αντιπάλων της και δεν κατάφερε να ανέβει κατηγορια!
 
Η διοίκηση μου έκανε μία πρόταση. Όταν μια ομάδα σου δείχνει έμπρακτα το πόσο σε θέλει και το πόσο σε χρειάζεται δεν μπορείς να της αρνηθείς!
 
Φέτος ο Κεραυνός θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτός είναι επίσης ένας λόγος ανανέωσης.
 
Είναι μια ομάδα με εξαιρετικά παιδιά (ποδοσφαιριστές, προπονητές, διοίκηση).
 
Στόχος μας φέτος είναι να δουλέψουμε στις περσινές μας αδυναμίες που κατά τη γνώμη μου μας έφεραν και αρκετά πίσω στην βαθμολογία.
 
Σίγουρα με τον ερχομό δύο, τριών παιδιών που τυγχάνει να γνωρίζω η ομάδα φέτος θα είναι ξεκάθαρο φαβορί για την άνοδο.
 
Υ.Γ Καλή χρονιά με υγεία να έχουμε και στο τέλος εύχομαι να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουν την άνοδο και το πρωτάθλημα!!!».

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35