social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το ευχαριστώ του Νίκου Μπαδόλα

Το ευχαριστώ του Νίκου Μπαδόλα

Μετά την οριστικοποίηση της λήξης των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, ο Ποσειδώνας Γλυφάδας επέστρεψε και τυπικά στην Β' κατηγορία της Αθήνας μετά από ένα χρόνο απουσίας.

Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Μπαδόλας που είχε καθοριστική συμβολή σε αυτή την επιτυχία, θέλησε με ανακοίνωση του να ευχαριστήσει όλους όσους είχαν μερίδιο. Αναλυτικά...

<< Μετά την οριστική απόφαση της ΕΠΟ και την ανακοίνωση της λήξης των πρωταθλήματων, με τις έως τώρα βαθμολογίες , η ομάδα μας βρισκεται στην 1η θέση , (22 αγώνες ,19 νίκες,2 ισοπαλίες,μια ήττα και 59 βαθμους), πετυχαίνοντας τον στόχο της ,να ανέβει στην Β κατηγορία της Έπσα και πρωταθλητές!!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Πετρο και Τοτη Φυλακουρη, καθως και τον Ηλία Αγγελίδη που με εμπιστεύτηκαν να αναλάβω τα ηνία του Σωματείου του Ποσειδώνα.
Επισης τον Κώστα Δεληγιάννη, ο οποιος ως τεχνικός διευθυντής συνέβαλε  για την άριστη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος ,καθως και τον
τον βοηθό μου Χρηστο Παπαδοπουλο, ο οποιος ηταν άψογος στα καθήκοντά του.
Τελος ,ενα μεγαλο ευχαριστώ θα πω στους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι  εκτός από καλοί παίκτες ειναι εξαιρετικοί χαρακτήρες.
Με σεβάσμό ,ανοχή και υπευθυνότητα, δημιουργήθηκε μεταξύ μας ένα άψογο οικογενειακό κλίμα. Ετσι ,με πολλή επιμονή και δουλειά, επιτεύχθηκε ο στοχος μας.
Εύχομαι καλη συνεχεια και καλο καλοκαίρι σε όλους με υγεία και δυναμη σε αυτήν την δύσκολη περίοδο, που διανύουμε! >>


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35