social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θεοδωράκης και Davitashvili , έδωσαν τους τρεις βαθμούς στην Νίκη Γαλατσίου

Θεοδωράκης και Davitashvili , έδωσαν τους τρεις βαθμούς στην Νίκη Γαλατσίου

Τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος για την Γ΄ κατηγορία της Ε. Π . Σ. Αθήνας του Γ΄ ομίλου και η Νίκη Γαλατσίου επιβλήθηκε του Άφοβου εκτός έδρας με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι αν και βρέθηκαν πείσω στο σκορ από στημένη φάση-κόρνερ, εν τούτοις στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, με σκόρερ τους Θεοδωράκη και Davitashvili. Δύο αλλαγές που κατάφεραν να αξιοποιήσουν την υπεροχή της ομάδας τους και να χάσουν και άλλες ευκαιρίες να πετύχουν και άλλα τέρματα.

Να σημειωθεί ότι στο γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι, οι παίκτες της Νίκης διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο διαιτητή, ζητώντας φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα Κόλλια.

Τα γκολ της Νίκης πέτυχαν στο 67΄ο Θεοδωράκης και στο 83΄ο Davitashvili μετά από εκτέλεση φάουλ. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το τέρμα τους στο 35΄με τον Λιγγόπουλο.

Άφοβος: Μακρής, Ζήσης, Καραγλάνη(46΄Σκιαδάς), Μίχας (46΄Κουρτέσης), Χατζιλάρι, Καρατζάς, Καρατζούλης (75΄Κόλλιας), Κυβελίδης (68΄Ανδριτσόπουλος), Ύζι, Λιγγόπουλος, Μπατζάκης

Νίκη Γαλατσίου: Κόλλιας, Θεοδωρίδης, Γ. Μπούσουλας, Σάκκας, Μπέλλος (58΄ Davitashvili) , Καρώνης, Σερβίτης, Δ. Μπούσουλας (58΄Θεοδωράκης), Marco( 80΄ Τζενόγλου), Κατσαρός(85΄ Χριστόπουλος), Κομιώτης (46΄Αποστολάκης)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35