social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τριγλία Ραφήνας: Σε καλό κλίμα η πρώτη συνάντηση με Παπακωστούλη

Τριγλία Ραφήνας: Σε καλό κλίμα η πρώτη συνάντηση με Παπακωστούλη

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ των διοικούντων στην Τριγλία Ραφήνας με τον προπονητή, Γιώργο Παπακωστούλη.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τις δυο πλευρές να ανταλλάσσουν τις απόψεις τους για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αλλά και για την επερχόμενη που θα έχει σαφώς δυσκολίες, αν αναλογιστεί κανείς ότι η πανδημία δεν έχει... φύγει ακόμη (προς το παρόν) από τις ζωές μας.

Ο κ. Παπακωστούλης μεταξύ των δυο γενικών αρχηγών, Ειρήνης Ρεντζούλη και Λευτέρη Βερτζάκη και του προέδρου, Γιώργου Χαχολάκη, παρέδωσε τη λίστα που αφορούσε τα τεκταινόμενα της περσινής χρονιάς ενώ αναφέρθηκε και στη μεταβατική περίοδο που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές καθώς και στα απαραίτητα προγράμματα που θα δοθούν την προσεχή εβδομάδα. Συζητήθηκαν πως θα πρέπει να κινηθεί η Τριγλία Ραφήνας την ερχόμενη περίοδο στη μεταγραφική αγορά καθώς και οι στόχοι και ο οικονομικός προϋπολογισμός που θα τεθούν από τη διοίκηση. 

Παράλληλα, έγινε συζήτηση για την ημερομηνία που θα ξεκινήσει η προετοιμασία, με τη διοίκηση παράλληλα να καταθέσει τις αποψεις της στον Γιώργο Παπακωστούλη για τη νέα χρονιά.

Προφανώς έγινε πρόταση ανανέωσης με την απάντηση από την πλευρά του προπονητή να μην δίνεται ακόμη κάτι που αναμένεται να συμβεί την προσεχή εβδομάδα.

Άλλωστε, δεν θα πρέπει να παραλείψουμε ότι υπάρχει καλή διάθεση και εκτίμηση εκατέρωθεν. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35