social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανακοινωσε Καράμπελα η Άνοιξη

Ανακοινωσε Καράμπελα η Άνοιξη

Στην απόκτηση του Δημήτρη Καράμπελα προχώρησε η Άνοιξη ενισχύοντας το δυναμικό της.

Ο ικανότατος ακραίος μπακ τα βρήκε σε όλα με την ομάδα και με την εμπειρία του θα βοηθήσει τη νέα προσπάθεια.

Το δελτίο τύπου

Ο Αθλητικός Όμιλος Άνοιξης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Καράμπελα Δημήτρη που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ με θητεία σε ομάδες μετάξυ αυτών ΑΕΚ , Πανελευσινιακός , AO Καλαμακίου , ΠΑΟ Ρουφ, AE Μοσχάτου, Αετός Κορυδαλλού , Ελπίδα Αγίων Αναργυρων , Ιάσων , Ηράκλειο , με τελευταία ομάδα AO Ιλιου".

Μάλιστα το soccerlive.gr επικοινώνησε με τον ικανότατο αμυντικό που παρέθεσε το δικό του σχόλιο ευχαριστώντας την προηγούμενη ομάδα του, τον ΑΟ Ιλίου.

Αναλυτικά, η δήλωση

Καλή σεζόν να έχουμε με υγεία! Πολύ δύσκολη η περσινή χρονιά για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Εύχομαι να μην ξανα ερθει όμοια χρονιά. Θελω να ευχαριστήσω την άψογη συνεργασία και την πολύ τυπική διοίκηση του ΑΟ Ιλίου. Όλες οι φήμες περί καλής διοίκησης βγηκαν πραγματικές και δεν μπορώ παρά να ευχηθώ να πραγματοποιηθούν οι στόχοι της νέας σεζόν! Όσο για τη νέα χρονιά οι άνθρωποι που απαρτίζουν την ομάδα της Άνοιξης με πλησίασαν και μου παρουσίασαν ένα πολύ ενδιαφέρον πλάνο που κανένας ποδοσφαιριστης ερασιτέχνης η επαγγελματίας δεν μπορεί να του περάσει απαρατήρητο! Με την στήριξη της efood αυτό το πλάνο παίρνει σάρκα και οστά για ανθρώπους που ξέρουν καλά από ποδόσφαιρο όπως είναι ο κόουτς Δημήτρης Κοσμάς και ο Τόνι Σαβεφσκι. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία!


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35