social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε και από τη Βούλα η Μαρκό

Πέρασε και από τη Βούλα η Μαρκό

Συνέχεια στο δυναμικό της ξεκίνημα έδωσε η Μαρκό στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ, πετυχαίνοντας αυτή τη φορά μία σπουδαίας σημασίας νίκη απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο.

Οι πράσινοι πέρασαν νικηφόρα και από τη Βούλα, επικρατώντας με 3-1 του Άρη και αξιοποιώντας την υπεροχή που είχαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Η ομάδα του Θαλή Τσιριμώκου έκανε το «4 στα 4», έχοντας καταφέρει ήδη να ξεφύγει στο +4 από τους διώκτες της. Στο 26ο λεπτό άνοιξε το σκορ από αυτογκόλ του Ζούγρα, ο οποίος στην προσπάθειά του να κερδίσει κόντρα από τον Ντούλια, «κρέμασε» τον γκολκίπερ Προβίδα που είχε βγει εκτός εστίας (0-1), ενώ στο 51ο λεπτό ο Σαχσανίδης με πλασέ ύστερα από κεφαλιά-πάσα του Κότσι σε φάουλ του Μουσταφίδη έγραψε το 0-2. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 62ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φωστέρη (1-2), όμως τον τελευταίο λόγο τον είχαν πάλι οι πράσινοι. Συγκεκριμένα, ο Σαχσανίδης σκόραρε στο 85ο λεπτό με πλασέ έπειτα από ασίστ του Κότσι σε φάουλ του Μουσταφίδη.

Διαιτητές: Δραγάτης, Γκούβας-Πολυχρονιάδης
ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τασος Τασιόπουλος): Προβίδας, Γκούρα, Γιαννόπουλος, Ζούγρας, Λιόσης, Αφράτης, Φωστέρης (90' Κούστας), Φουκαράς (82' Ατματσίδης), Μιραφιόρι (82' Μπρης), Κλης (46' Ρομάνο), Κριλής
ΜΑΡΚΟ (Θαλής Τσιριμώκος): Καραστέργιος, Δημητρόπουλος, Ερέκι, Λαμπρόπουλος, Μουσταφίδης, Πίκουλης (86' Φλώρος), Κότσι, Ιατρού, Σουλελές, Ντούλιας (86' Σιδέρης), Σαχσανίδης (87' Μπάκος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35