social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαγγίνας: Τη χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη

Μαγγίνας: Τη χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη

Μετά το ισόπαλο 2-2 στα Γλυκά Νερά και την ήττα (0-3) από τον Αχαρναϊκό, ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου κατάφερε να επιστρέψει στις επιτυχίες στο γήπεδο της Άνοιξης και ο Γιάννης Μαγγίνας αναγνωρίζει ότι η συγκεκριμένη ήταν μία επικράτηση που χρειαζόταν η ομάδα του.

«Ήταν μία νίκη που χρειαζόμασταν μετά το ατυχές αποτέλεσμα με τον Αχαρναϊκό. Παρά τις απουσίες που είχαμε σε ακόμη ένα παιχνίδι, τα παιδιά που έπαιξαν ανταποκρίθηκαν και, έτσι, καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια» σχολίασε στο Soccerlive ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος βλέπει το ρεπό της ερχόμενης αγωνιστικής σαν μία ευκαιρία για τους ερυθρόλευκους προκειμένου να ανασυνταχθούν, υποβοηθούμενοι και από τις επιστροφές ποδοσφαιριστών τους που έχουν απουσιάσει λόγω τραυματισμών. Μάλιστα, μέχρι την Παρασκευή (29/10) αναμένεται να ολοκληρωθούν δύο μεταγραφές ακόμα στη μεσαία γραμμή και την επίθεση.

Όσον αφορά το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής (24/10), ο Γ. Μαγγίνας θέλησε να ευχαριστήσει το σωματείο της Άνοιξης για τη φιλοξενία του, αλλά και να ευχηθεί καλή συνέχεια στην προσπάθειά του στο πρωτάθλημα.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35