social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσιριμώκος: Ένα απλό ματς που δεν κρίνει τίποτα

Τσιριμώκος: Ένα απλό ματς που δεν κρίνει τίποτα

Το μεγάλο ντέρμπι της Α' ΕΠΣΑΝΑ θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής (7/11, 15:00) στο γήπεδο Μαρκόπουλου.

Εκεί, η πρωτοπόρος Μαρκό θα υποδεχθεί τη δεύτερη Τριγλία Ραφήνας, σε παιχνίδι που περιμένουν να παρακολουθήσουν αρκετοί φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο από την Ανατολική Αττική. Σχετικά με το προσεχές παιχνίδι, ο Θαλής Τσιριμώκος τόνισε στο Soccerlive: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως βέβαια είναι όλα στο πρωτάθλημα. Για μένα, άλλωστε, δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια. Όποιο ματς δεν το υπολογίσεις, όταν υποτιμήσεις έναν αντίπαλο, μπορεί να πάθεις ζημιά. Για το ματς της Κυριακής, θεωρώ πως δεν κρίνει τίποτα και για κανέναν. Παράλληλα, βλέπουμε και τον άλλο όμιλο, όπου κι εκεί υπάρχουν δυνατές ομάδες».

Αναφορικά με το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τη Μάχη Μαραθώνα (2-1), ο έμπειρος προπονητής των πράσινων επισήμανε: «Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, δυστυχώς όμως δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε τις πολλές φάσεις που δημιουργήθηκαν, ώστε να έχουμε μια πιο άνετη νίκη. Έτσι, έμεινε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα».

Στον επίλογό του, ο Θ. Τσιριμώκος προχώρησε σε ένα γενικότερο σχόλιο για το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ, υποστηρίζοντας: «Όλα τα παιχνίδια είναι διαφορερικά μεταξύ τους, γιατί είναι αλλιώς να παίζεις με ομάδες που προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο και διαφορετικό να παίζεις με ομάδες που παίζουν αμυντικά και προσπαθούν να μην δεχθούν πολλά γκολ. Πολλές ομάδες, φοβούμενες μην δεχθούν πολλά γκολ, επιλέγουν να παίξουν πιο κλειστά».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35