social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θρίαμβος Παλληνιακού στο Μενίδι, 3-1 τον Αχαρναϊκό!

Θρίαμβος Παλληνιακού στο Μενίδι, 3-1 τον Αχαρναϊκό!

Τους δικούς του όρους έθεσε ο Παλληνιακό στο ντέρμπι κορυφής του 1ου ομίλου στην Α' ΕΠΣΑΝΑ και πήρε νίκη, με την οποία ανέβηκε πάλι στην πρώτη θέση της κατάταξης.

Οι κιτρινόμαυροι έφεραν τα... πάνω κάτω στο πρώτο ημίωρο του δευτέρου ημιχρόνου, μετατρέποντας το εις βάρος τους 1-0 για το υπέρ τους 3-1 απέναντι στον Αχαρναϊκό, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα στο γήπεδο Μενιδίου. Μόλις στο 20ο λεπτό ο Στραβομύτης έβαλε μπροστά στο σκορ τους πράσινους με ατομική προσπάθεια και σουτ (1-0), όμως στη συνέχεια όλα άλλαξαν. Στο 62ο λεπτό ο Τρυφιάτης με σουτ εκτός περιοχής έφερε το ματς στα ίσια και ενώ δύο λεπτά νωρίτερα ο Ελ Γκαμάλ είχε αποτρέψει δεύτερη παραβίαση της εστίας της ομάδας του! Μέσα σε ένα δίλεπτο ο Παλληνιακός έφτασε στην επικράτηση, με τον Καλτσά να πλασάρει εύστοχα για το 1-2 στο 71ο λεπτό και τον Κασάπη να αξιοποιεί την ασίστ του Κυριόπουλου στο επόμενο λεπτό (1-3). Να σημειωθεί ότι στο 51ο λεπτό ο Ελ Γκαμάλ είχε σκοράρει μετά από δοκάρι σε φάουλ του Καλτσά, όμως το γκολ δεν μέτρησε μετά από υπόδειξη για οφσάιντ.

Διαιτητές: Φωστέρης, Μπουξμπάουμ-Σπυρόπουλος
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μάκης Παπαδόπουλος): Μυλωνάς, Καρδάσης (79' Νταγιάντας), Βασιλόπουλος, Μαγγίνας, Νίκας, Αμπάρα (88' Σαβουλίδης), Τσιμπούρλας, Μανάλης, Στραβομύτης, Μπαστάνης, Σπυρίδης
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Χριστοφιλέας): Μπαλασάκης, Τσαλερίδης, Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Γαληνάκης, Δημογιάννης, Καραμπιέτ, Μπεγλεκτσής (61' Τρυφιάτης), Κυριόπουλος (80' Σεϊτάι), Βασιλείου (46' Κασάπης), Καλτσάς (90' Κοντογιάννης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35