social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ασταμάτητος ο ΑΟ Γ. Παθιακάκης, 2-1 στον Μαραθώνα τη Μάχη!

Ασταμάτητος ο ΑΟ Γ. Παθιακάκης, 2-1 στον Μαραθώνα τη Μάχη!

Από νίκη σε νίκη πηγαίνει ο εντυπωσιακός ΑΟ Γ. Παθιακάκης και αποδεικνύει πως -πράγματι- σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑΝΑ είναι έτοιμος να διεκδικήσει με αξιώσεις την είσοδό του στην «πεντάδα των play off».

Η ομάδα του Βαγγέλη Κατσιγιάννη πέτυχε τρίτη συνεχόμενη νίκη, περνώντας με επιτυχία και από τον Μαραθώνα, όπου επικράτησε με 2-1 της τοπικής Μάχης. Η αξιόλογη φάση που καταγράφηκε στο πρώτο ημίχρονο ήταν για τους φιλοξενούμενους και αφορούσε στο δοκάρι μετά από κεφαλιά του Μπουρμπούλη μετά από σέντρα του Λιάκου στο 16ο λεπτό. Η ιστορία της αναμέτρησης, ωστόσο, γράφτηκε στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Στο 70ο λεπτό ο Κωστένογλου άνοιξε το σκορ με δυνατό δεξί σουτ έπειτα από έξοχη ασίστ του Δημάτσα (0-1), με τον Δημάτσα να εδραιώνει το προβάδισμα της ομάδας του στο 75ο λεπτό με κοντινή προβολή μετά από σουτ του Λιάκου. Στο 88ο λεπτό ο Καρακοζίδης μείωσε με γυριστό σουτ στο 88ο λεπτό για τους γηπεδούχους (1-2), οι οποίοι είδαν τον Σπανό να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη στο 90'.

Διαιτητές: Μπερέτας, Δ. Τζαφόλιας-Πολυχρονιάδης
ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (Ανδρέας Σκουβαράς): Αραχωβίτης, Σιδέρης, Παππάς, Σπανός, Φραγκής, Τριανταφύλλου, Γεραμάνης (85' Β. Τσιούμας), Ξυμητήρης (53' Δ. Τσιούμας), Δαρσινός, Καζάκου (46' Καρακοζίδης), Αμπντουραχμάνι
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Βαγγέλης Κατσιγιάννης): Οψυμούλης, Ανεζύρης, Δρόσος, Λαζαρίδης, Μαυρούτσικος, Αγγελίνας, Δημάτσας (77' Στάσης), Μπουρμπούλης (60' Κωστένογλου), Γερογιάννης (87' Νταβώνης), Ρόμπολας, Λιάκος (87' Λαλαφράγκος)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35