social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσιγκούλης: Νίκη για να πάρουν αξία τα τελευταία αποτελέσματα

Τσιγκούλης: Νίκη για να πάρουν αξία τα τελευταία αποτελέσματα

Χάρη και στην επικράτηση της περασμένης εβδομάδας επί της ουραγού Δόξας Άνοιξης (1-2), ο ΠΑΟ Καλυβίων έχει εδραιωθεί στην πρώτη πεντάδα του 2ου ομίλου στην Α' ΕΠΣΑΝΑ, έχοντας αποκτήσει απόσταση τεσσάρων βαθμών από τον Άρη Βούλας και τη Μάχη Μαραθώνα που ακολουθούν.

Ωστόσο, το ζητούμενο για τους πράσινους είναι η νίκη απέναντι στον ΑΟ Σταμάτας την Κυριακή (14/11), για να μην χαθεί ούτε λίγη από την αξία των πρόσφατων, νικηφόρων αποτελεσμάτων. Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο του Πέτρου Τσιγκούλη στο Soccerlive: «Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο, όπως δείχνουν και τα αποτελέσματά του. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει κάνει πέντε ισοπαλίες στα οκτώ παιχνίδια του και, μάλιστα, απέναντι σε καλές ομάδες. Θέλουμε να κλείσουμε νικηφόρα τον πρώτο γύρο για να πάρουν αξία και τα αποτελέσματα που είχαμε το τελευταίο διάστημα. Έχουμε δουλέψει για αυτό το παιχνίδι και πιστεύω ότι θα βρούμε τον τρόπο να φτάσουμε στη νίκη».

Στα αγωνιστικά, αν εξαιρεθεί ο μέσος Ναούμ του οποίου η συμμετοχή κρίνεται αμφίβολη, δεν υπάρχουν απουσίες στον ΠΑΟ Καλυβίων μετά από καιρό.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35