social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε με σούπερ Καλλιμάνη ο Αστέρας Βάρης από το Κρυονέρι (0-4)!

Πέρασε με σούπερ Καλλιμάνη ο Αστέρας Βάρης από το Κρυονέρι (0-4)!

Τη διαφορά κατηγορίας μεταξύ των δύο ομάδων πιστοποίησε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Κρυονερίου ο Αστέρας Βάρης και πήρε εύκολα το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ.

Η ομάδα του Μιχάλη Κάτσικα επιβλήθηκε με 4-0 της τοπικής ομάδας, έχοντας ως μπροστάρη τον Καλλιμάνη ο οποίος σημείωσε χατ τρικ και μετέτρεψε την αναμέτρηση σε τυπική διαδικασία. Στο 14ο λεπτό ο 24χρονος επιθετικός άνοιξε το σκορ με κεφαλιά (0-1), στο 44ο λεπτό έγραψε το 0-2 με σουτ, ενώ στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους (47') έκανε το 0-3, εκ νέου με σουτ. Ο Μανωλιάς με διαγώνιο σουτ στο 85ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 0-4. Λίγο νωρίτερα ο Γκούμας είδε την προσπάθειά του να σταματάει στο δοκάρι.

Διαιτητές: Αρφάνης, Κακάνης-Κωστάκης

ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Νίκος Σκούρας): Κορέντης, Νάκας, Γεωργίου, Γιαννακόπουλος (57' Κολώτας), Νούρι, Καμαρίτης, Παλούκας, Αθανασιάδης, Δογάνης (64' Κρίστι), Καραγιαννίδης, Σαχίνης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Μιχάλης Κάτσικας): Μαρινάκης, Χάιδος (70' Νάκας), Παστρικός, Νικολακόπουλος, Μαραγκουδάκης (46' Κοφσανίδης), Μάγγος, Καραλής (60' Μανωλιάς), Κατσικογιάννης (60' Ρόπας), Καλλιμάνης (70' Σαρρηασλάνογλου), Γκούμας, Μπελαβράκης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35