social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κατσιγιάννης: Ζητούμενο να βγάλουμε αντίδραση μετά τον αποκλεισμό

Κατσιγιάννης: Ζητούμενο να βγάλουμε αντίδραση μετά τον αποκλεισμό

Η παρένθεση του Κυπέλλου έκλεισε με άσχημο τρόπο για την ομάδα του Γ. Παθιακάκη, που γνώρισε αποκλεισμό σοκ από τη Δόξα Κορωπίου στη διαδικασία των πέναλτι.

Ωστόσο, χρόνος για περισυλλογή και μεμψιμοιρία δεν υπάρχει, αφού αύριο (27/11) υπάρχει η κρίσιμη, εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟ Σταμάτας για την 11η αγωνιστική στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑΝΑ! Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Βαγγέλη Κατσιγιάννη στο soccerlive.

«Είναι ένα κομβικό ματς, σε μία πολύ κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Όλες οι ομάδες δείχνουν ότι παίρνουν βαθμούς εκεί που κανείς δεν το περιμένει, οπότε δεν μπορείς να βασιστείς στη μέχρι πρότινος πορεία σου. Πρέπει να συνεχίσουμε με ανάλογο τρόπο, για να μην εξαρτιόμαστε από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων» σχολίασε ο νεαρός προπονητής, για να σημειώσει σε σχέση και με το αρνητικό αποτέλεσμα της Τετάρτης (24/11): «Είχαμε μία πολύ κακή εμφάνιση μεσοβδόμαδα στο κύπελλο και έναν αποκλεισμό. Ελπίζουμε αυτός ο αποκλεισμός να μας τονώσει και να μας συσπειρώσει, για να βγάλουμε αντίδραση αύριο και να πετύχουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από τη νίκη».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35