social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κορυφή και... περιμένει η Τριγλία, 2-1 τον ΠΑΟ Καλυβίων

Κορυφή και... περιμένει η Τριγλία, 2-1 τον ΠΑΟ Καλυβίων

Συνέχεια στην αντεπίθεσή της έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου (27/11) η Τριγλία, πετυχαίνοντας άλλη μία νίκη και επεκτείνοντας ακόμη περισσότερο το αήττητο σερί της.

H ομάδα της Ραφήνας λύγισε με 2-1 τον ΠΑΟ Καλυβίων και ανέβηκε στην κορυφή του 2ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑΝΑ, περιμένοντας «γκέλα» της Μαρκό κόντρα στον ΑΟ Κορωπίου για να παραμείνει εκεί. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Μεϊμάρογλου «σημάδεψε» το δοκάρι με κεφαλιά, όμως στο 19ο λεπτό ο Βίλα άνοιξε το σκορ με σουτ (1-0). Η απάντηση δεν άργησε από τους φιλοξενούμενους και ήρθε στο 27ο λεπτό με σουτ του Πασκάλι εκτός περιοχής (1-1), όμως οι κιτρινόμαυροι ανέκτησαν το προβάδισμα στο 59ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Ζαφειρόπουλου. Λίγο νωρίτερα, συγκεκριμένα στο 51ο λεπτό, είχε αποβληθεί ο Δεγαΐτας με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητές: Ρεντίφης, Σοφιάς-Κουλοχέρης

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Συράκας, Τζίτζης, Παπαδιονυσίου, Μεϊμάρογλου, Ι. Τσούκας, Γερώνυμος, Παπάζογλου (58' Καρκασίνας), Νταής, Κ. Τσούκας (85' Χατζόπουλος), Βίλα (68' Δελαπόρτας), Ζαφειρόπουλος

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Πέτρος Τσιγκούλης): Γκόλφης, Πασκάλι (80' Κοκαβέσης), Δεγαϊτας, Ντούμη, Ντοβίνος, Σύρος, Χαρίσης (87' Τσιάντος), Νικολογιάννης, Μπότης, Κρασώνης, Χατζής (62' Ναούμ)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35